Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@canariada píše:
Hezký večer,
domnívám se, že vyjádření názoru není nic špatného. At je povídálek, či nováček. V tomto případě by se dalo pochybovat, kdo je či není nějak zaujatý. Já, respektuji každého.
Stejně tak v případě spokojenosti. Když jsou lidé s něčím spokojeni, tak proč si nedoporučit. Pochybuji, že to jiní lidé nečiní. To už člověk dnes nemůže? Pokud se někoho dotkly mé názory, tak prominte a nevšímejte si jich. Pak je asi lepší mlčet a myslet si své a poté postrádám smysl diskuzí. C.
Ale ty nevyjadřuješ NÁZOR, ty děláš reklamu své školce. A to ve všech diskuzích ![]()
@Anonymní píše:
nikomu nic nevnucuju - když máš zájem dát do Delfínka děti, tak ti rozhodně bránit nebudu - jen jsem chtěla varovat ostatní a podělit se o zkušenost..Žádnou jinou školku nepropaguju - máme jednu, kam dcera chodí, ale na ní rozhodně upozorňovat nehodlám, jelikož je i teď problém se tam dostat, natož to hlásat na e-miminu..
Navíc právě nejsem ten typ, který má potřebu někomu vnucovat svoje názory, proto sem píšu jen málokdy.. Ale v Medvídeku/Delfíneku mi tak zvedli mandle, že jsem se rozhodla varovat ostatní maminky, aby takhle nenaletěly! - Mám úplně stejnou zkušenost jako jedna z pisatelek- chtěla jsem vrátit peníze za nevybrané obědy, ale komunikace žádná a peníze nám nevrátili - a to jsem jim psala asi 5 mailů..Ale jak říkám, nikomu nic nevnucuji - každý sám svého štěstí strůjce..
Tak se odtajni…
@hanča74 píše:
Nic moc a děti tady zamykáme do sklepa.napíšu do sz
taky chci sz o skolce, dekuji
![]()
@hanča74 píše:
Nic moc a děti tady zamykáme do sklepa.napíšu do sz
Jasně, kam jinam taky ![]()
Tvoje školka vypadá prima, ale je to, neuraž se
, bydlím téměř v sousedství, moc velká díra
Kdybys byla blíž centru, mohla bys mít určitě i vyšší ceny ![]()
Ale jak jsi psala, ta konkurence je asi ostrá
Hoď se anonymní a taky někoho pomluv (třeba, že ve školce XY učí propuštění trestanci a jejich ředitelka byla v minulém životě v SS
)
Poslala jsem neteři odkaz na ten Kouzelný ostrov. Odepsala mi, že z jejich stránek vůbec nepochopila, o co jde. Nemají tam nabídku služeb, žádný ceník, nic.
Tak jsem na to koukala a je to pravda. Mají tam, jak omlouvat lekce, ale jaké lekce a čeho nabízejí to ne… To je na hlavu. ![]()
@Bábrdl info maji na FB, tam je i cenik
ty stranky jsou údajně ve výstavbě a info bude doplněno
@komteska píše:
@Bábrdl info maji na FB, tam je i cenikty stranky jsou údajně ve výstavbě a info bude doplněno
To mi tedy přijde lepší spustit ty stránky až ve chvíli, kdy tam bude alespoˇˇn základní info - co nabízejí a za kolik. ![]()
@Bábrdl píše:
To mi tedy přijde lepší spustit ty stránky až ve chvíli, kdy tam bude alespoˇˇn základní info - co nabízejí a za kolik.
Hlavně je to nezisková organizace tudíš je pochopitelné že fin. prostředky jdou i jinam nežli pouze na webové stránky.
Myslím, že zrovna tam nikoho nepřemlouvají aby tam dal své dítě či se zůčastňoval aktivit centra ![]()
@nymphy píše:
Hlavně je to nezisková organizace tudíš je pochopitelné že fin. prostředky jdou i jinam nežli pouze na webové stránky.
Myslím, že zrovna tam nikoho nepřemlouvají aby tam dal své dítě či se zůčastňoval aktivit centra
To chápu, já se nenavážím do toho centra, ale jaký má smysl udělat webovky a nedat na ně informace?
To si mohli nechat jen tu FB stránku a webovky spustit, až je budou mít hotové. Ne udělat zmatené stránky, z kterých se někdo, kdo neví, o co jde, vůbec nic nedozví.
Ahoj maminky. Doufám, že nebudu osočená z dělání reklamy
na druhou stranu každý nemá tu potřebu hrnout desítky a stovky příspěvků na diskuzní fóra. Osobně přispěju třeba jen 1× za rok, když to dává smysl.
Mám syna v dlouhodobě zavedené školce na Proseku, není to žádná rychlokvaška, kterých teď vznikají spousty. Od září jdeme do státní. Kdyby byly penízky, tak určitě zůstáváme i příští rok. Fakt hodně záleží, jestli děti dáváte do dětského klubu za 5 tis. nebo plnohodnotné školky registrované na MŠMT. Ten pokrok za tento rok jsem vůbec nečekala… Už teď se děsím 28 dětí ve třídě od září. Ten indivindy přístup je sakra znát. Jako nezbytnost pro každou „školku“ bych viděla vlastní oplocenou zahradu (né docházení na veřejné hřiště), učitelky s pedagog. vzděláním, pestrou nabídku kroužků, kontrolovanou vyváženou stavu (ne sodexo nebo eurest) a hlavně… vzdělávání podle rámcového programu pro školky (aby dítě z hlídacího centra nepřešlo do státní školky naprosto nepřipravené
). Maminky, tato školka má už bohužel asi plno, teda aspoň minulý týden měli myslím poslední dvě místa. Paní ředitelka nás lákala na doobsazení plného stavu za sníženou cenu 6900 za celý měsíc denně od sedmi do šesti večer. Věřím, že ji nabídne i vám. Pokud někdo bude mít zájem, pošlu kontakt přes SZ. Tak a teď mě kamenujte, že dělám reklamu ![]()
@hanča74 Je Vaše nabídka ještě stále aktuální? Děkuji za info do sz
@Aninka76 Je možné poslat info do sz. Ale asi uz bude stejne nabito. Ale když tak to zkusime. Diky předem.
Zdravím, nemáte doporučení na soukromou školku, kde by byly děti starší 4 let?
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti a reference na soukromou školku a jesle Šalamoun – Satalice.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
nikomu nic nevnucuju - když máš zájem dát do Delfínka děti, tak ti rozhodně bránit nebudu - jen jsem chtěla varovat ostatní a podělit se o zkušenost..Žádnou jinou školku nepropaguju - máme jednu, kam dcera chodí, ale na ní rozhodně upozorňovat nehodlám, jelikož je i teď problém se tam dostat, natož to hlásat na e-miminu..
Navíc právě nejsem ten typ, který má potřebu někomu vnucovat svoje názory, proto sem píšu jen málokdy.. Ale v Medvídeku/Delfíneku mi tak zvedli mandle, že jsem se rozhodla varovat ostatní maminky, aby takhle nenaletěly! - Mám úplně stejnou zkušenost jako jedna z pisatelek- chtěla jsem vrátit peníze za nevybrané obědy, ale komunikace žádná a peníze nám nevrátili - a to jsem jim psala asi 5 mailů..Ale jak říkám, nikomu nic nevnucuji - každý sám svého štěstí strůjce..