Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den,
rada bych poprosila o pomoc nejlepe majitelku nebo reditelku soukrome materske skolky..
Rada bych si soukromou skolku otevrela a davam dohromady cenne rady a tipy, kde nejlepe zacit a podobne, samozrejme, pokud i maminky maji nejake cenne rady, rada si vse prectu a poucim se ![]()
Proc mam pocit, ze kazdeho nejdrive zajima, kde to ma byt a pak uz je bez reakce? ![]()
V Rychvaldě(v centru)je docela velká státní školka, myslím, že umístili snad všechny přihlášené děti, tak nevím, jestli by se ti soukromá školka naplnila.
Každopádně musíš mít vhodné prostory - zjistit na hygieně podmínky-prostor, wc+umyvadla, osvětlení, m2,spaní…
Zajištěné jídlo, kuchyň nebo výdejnu, personál, osvětlení, praní prádla, zahradu…
Nejvíc informací ti řeknou asi na hygieně, z toho bys měla vycházet
@Moslerka píše:
Proc mam pocit, ze kazdeho nejdrive zajima, kde to ma byt a pak uz je bez reakce?
To se ti zdá
. Tajně jsem doufala, že bys mi třeba mohla vytrhnout trn z paty, zrovna sháním soukromé jesle, ale jsme z centra Ostravy, časově to mám s prací a dalšíma piškotama na knap, mimo město dojíždět tutově nemůžu
. Škoda. Tak držím palce, ať se to rozjede ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.