Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
chystáme se na zápis do MŠ. Máte někdo zkušenosti se školkami v okolí Kotvy - Výškovická (hned za kostelem), Volgoradská (u velké světelné křižovatky, naproti školní hřiště), P. Lumumby (za Lunou).
Děkuji. Lenka
Ahoj,
Výškovickou hned za kostelem nedoporučuju, máme ji vedle domu a syn tam nechodí. Na vlastní žádost tam chodil o prázdninách, vydržel týden a víc už nechtěl. Zastavil se tam čas někde před 30-ti lety, učitelky na děti nepříjemné (často je sleduju s dětmi na zahradě), málo se jim věnují.
Na P. Lumumby za Lunou chodil syn 3 týdny o prázdninách a líbilo se mu tam. Záleží na tom, co od školky požaduješ - jestli smíšené třídy nebo homogenní.
Martina
Naši kluci chodí na P. Lumuby, ale U lesa. Všude je něco, nemám srovnání, v něčem je školka dobrá, v něčem pokulhává, ale co si budem povídat, všechno je o lidech. A na blbce holt můžeš narazit všude. Jestli tě zajímá něco konkrétního, klidně se ptej.
Zdravím, můj syn chodí na Volgogradskou, jsme velmi spokojeni. Na Volgogradské jsou školky dvě, ta druhá je specializovaná.
Hezký den,
chtěla bych vás poprosit o Vaše zkušenosti se školkou na Volgogradské (ta u velké světelné křižovatky) a školkou Gurťjevova (naproti Střediska volného času). Popřípadě, jestli víte, zda je tam nával a zda přijímají i děti mladší tří let.
Děkuji! ![]()
Ahoj, taky bych ráda znala Váš názor na MŠ Volgogradská u kostela a P. Lumumby 14 za Lunou. Mám velké dilema. Holce se líbí více u Luny, jen ta zahrada a budova jsou starší. Dejte vědět jak jste spokojení. Díky
Ahoj, kamarádka má dítě v soukromé školce ve Výškovicích a je maximalně spokojená. Školné platí kolem třitisíc měsíčně, ale je to včetně výuky angličtiny a mají prý maximalně šest dětí na pedagoga. Malou ji vzali už ve dvou letech.
Ahojky, jak je to ze skolkami o prazdninach, je mozne ze si musim sama zajistit skolku pro dceru o prazdninach? v loni se nam o to postarali a ted ne??stalo se to nekomu?? dekuji D.
jinak dcera chodi za Lunu jsem spokojena az na tuto vec…
@Antoinetta píše:
Zdravím, můj syn chodí na Volgogradskou, jsme velmi spokojeni. Na Volgogradské jsou školky dvě, ta druhá je specializovaná.
V září tam nastupuje syn, ale vůbec nevím, co mu vše mám nachystat, kdy si ho můžu vyzvednout atd…měli jsme jen jednu seznamovací schůzku a ta byla myslím v květnu a pak nic. Ani nevím, kdy a kde a jak platit školné + stravné…celé prázdniny byla školka zavřená, tak se asi vše dovím až první den, ale to tam bude nával nových rodičů ![]()
@hanitscha píše:
V září tam nastupuje syn, ale vůbec nevím, co mu vše mám nachystat, kdy si ho můžu vyzvednout atd…měli jsme jen jednu seznamovací schůzku a ta byla myslím v květnu a pak nic. Ani nevím, kdy a kde a jak platit školné + stravné…celé prázdniny byla školka zavřená, tak se asi vše dovím až první den, ale to tam bude nával nových rodičů
V rámci předcházení panice bych tam poslední týden prázdnin zašla (nejlépe dopoledne) a odchytila nějakou odpovědnou osobu a poptala se ![]()
@Antoinetta No máš pravdu, měla bych se tam zastavit a poptat se ![]()
Tak mě ještě napadlo, sbírají děti do školky plastová víčka? Vždycky jsem je pro nějakou maminu sbírala a ta je pak dávala dítěti do školky…
@Jana198 píše:
Ahoj, kamarádka má dítě v soukromé školce ve Výškovicích a je maximalně spokojená. Školné platí kolem třitisíc měsíčně, ale je to včetně výuky angličtiny a mají prý maximalně šest dětí na pedagoga. Malou ji vzali už ve dvou letech.
Prosím a kde je ta školka nějaké stránky??dceři bude 2,5 vzali by ji tam???
P
@Anonymní píše:
Prosím a kde je ta školka nějaké stránky??dceři bude 2,5 vzali by ji tam???P
http://www.skolkaostrava.cz/
tady to máš ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.