Školka Ostrava - Zábřeh

172
2.3.10 11:44

Školka Ostrava - Zábřeh

Dobrý den,

chystáme se na zápis do MŠ. Máte někdo zkušenosti se školkami v okolí Kotvy - Výškovická (hned za kostelem), Volgoradská (u velké světelné křižovatky, naproti školní hřiště), P. Lumumby (za Lunou).

Děkuji. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
2.3.10 14:42

Ahoj,
Výškovickou hned za kostelem nedoporučuju, máme ji vedle domu a syn tam nechodí. Na vlastní žádost tam chodil o prázdninách, vydržel týden a víc už nechtěl. Zastavil se tam čas někde před 30-ti lety, učitelky na děti nepříjemné (často je sleduju s dětmi na zahradě), málo se jim věnují.
Na P. Lumumby za Lunou chodil syn 3 týdny o prázdninách a líbilo se mu tam. Záleží na tom, co od školky požaduješ - jestli smíšené třídy nebo homogenní.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.3.10 16:05

Naši kluci chodí na P. Lumuby, ale U lesa. Všude je něco, nemám srovnání, v něčem je školka dobrá, v něčem pokulhává, ale co si budem povídat, všechno je o lidech. A na blbce holt můžeš narazit všude. Jestli tě zajímá něco konkrétního, klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.4.10 16:54

Volgogradská

Zdravím, můj syn chodí na Volgogradskou, jsme velmi spokojeni. Na Volgogradské jsou školky dvě, ta druhá je specializovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.2.13 14:26

Hezký den,
chtěla bych vás poprosit o Vaše zkušenosti se školkou na Volgogradské (ta u velké světelné křižovatky) a školkou Gurťjevova (naproti Střediska volného času). Popřípadě, jestli víte, zda je tam nával a zda přijímají i děti mladší tří let.
Děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.4.13 08:49

Ahoj holky, jak probíhá zápis do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Racekk
22.4.13 21:12

Srovnání

Ahoj, taky bych ráda znala Váš názor na MŠ Volgogradská u kostela a P. Lumumby 14 za Lunou. Mám velké dilema. Holce se líbí více u Luny, jen ta zahrada a budova jsou starší. Dejte vědět jak jste spokojení. Díky

• Citovat
  • Upravit
1
12.5.13 10:39

Školka Výškovice

Ahoj, kamarádka má dítě v soukromé školce ve Výškovicích a je maximalně spokojená. Školné platí kolem třitisíc měsíčně, ale je to včetně výuky angličtiny a mají prý maximalně šest dětí na pedagoga. Malou ji vzali už ve dvou letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dezet
11.6.13 20:15

Ahojky, jak je to ze skolkami o prazdninach, je mozne ze si musim sama zajistit skolku pro dceru o prazdninach? v loni se nam o to postarali a ted ne??stalo se to nekomu?? dekuji D. :,( jinak dcera chodi za Lunu jsem spokojena az na tuto vec…

• Citovat
  • Upravit
611
21.8.13 20:13
@Antoinetta píše:
Zdravím, můj syn chodí na Volgogradskou, jsme velmi spokojeni. Na Volgogradské jsou školky dvě, ta druhá je specializovaná.

V září tam nastupuje syn, ale vůbec nevím, co mu vše mám nachystat, kdy si ho můžu vyzvednout atd…měli jsme jen jednu seznamovací schůzku a ta byla myslím v květnu a pak nic. Ani nevím, kdy a kde a jak platit školné + stravné…celé prázdniny byla školka zavřená, tak se asi vše dovím až první den, ale to tam bude nával nových rodičů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.8.13 14:42
@hanitscha píše:
V září tam nastupuje syn, ale vůbec nevím, co mu vše mám nachystat, kdy si ho můžu vyzvednout atd…měli jsme jen jednu seznamovací schůzku a ta byla myslím v květnu a pak nic. Ani nevím, kdy a kde a jak platit školné + stravné…celé prázdniny byla školka zavřená, tak se asi vše dovím až první den, ale to tam bude nával nových rodičů :think:

V rámci předcházení panice bych tam poslední týden prázdnin zašla (nejlépe dopoledne) a odchytila nějakou odpovědnou osobu a poptala se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
22.8.13 17:25

@Antoinetta No máš pravdu, měla bych se tam zastavit a poptat se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.8.13 13:26

Tak mě ještě napadlo, sbírají děti do školky plastová víčka? Vždycky jsem je pro nějakou maminu sbírala a ta je pak dávala dítěti do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 10:22
@Jana198 píše:
Ahoj, kamarádka má dítě v soukromé školce ve Výškovicích a je maximalně spokojená. Školné platí kolem třitisíc měsíčně, ale je to včetně výuky angličtiny a mají prý maximalně šest dětí na pedagoga. Malou ji vzali už ve dvou letech.

Prosím a kde je ta školka nějaké stránky??dceři bude 2,5 vzali by ji tam???

P

• Citovat
  • Upravit
1563
1.7.14 11:10
@Anonymní píše:
Prosím a kde je ta školka nějaké stránky??dceři bude 2,5 vzali by ji tam???P

http://www.skolkaostrava.cz/ :-) tady to máš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin