Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jakože platíte v hotovosti? To se tak praktikuje?
My platili školku inkasem…
Ve školce jsem hotově nic neplatila už před X lety - buď se platilo převodem nebo se dostávaly složenky a to píšu o době před dvaceti lety, kdy chodilo starší dítě do školky…
U nás se platí na bankovní účet a splatnost je do 15. dne v měsíci.
Zavolej a domluv se přímo s ředitelkou.
U nás se platí normálně hotově učitelce nebo na účet
ale jsme malá vesnice.
Jinak bych si zavolala do školky a řešila to s nima, my ti tady neporadíme ![]()
Nejlepší je tam zavolat a domluvit se.
My platíme do 15.na účet.
My kdyz prijdeme prvni den v mesici do skolky, tak uz tam ceka ucitelka a vybira od kazdeho penize. Tak si prave nejsem jista, protoze dcera jeste takhle na zacatku mesice nebyla nemocna a nemusela jsem to resit.
@Anonymní píše: Více
Mám trvalý příkaz vždy k 10.v měsíci, protože se školkovým platím i zálohy na stravování na další měsíc…
@Anonymní píše: Více
hele dítě máš doma nemocné.. osobně bych neřešila. Pokud oni tu platbu nějak budou nutně chtít oni si ti zavolají… jinak prostě zaplatíš až půjde dcera do školky zase.
Platíme i kasem, školka si to strhává nějak kolem 20. Jestli musíte platit hotově tak bych tam kvůli tomu extra nesla/nejela
Platime bankovnim prevodem. Divim se, ze to nekdo jeste v hotovosti chce ![]()
Platíme do 20. predchazejiciho měsíčně. Převodem. Hotově jen srps a příspěvky na kroužky.
Zavolala bych si tam a domluvila se na postupu. Školka od dcery taky nabízí placení v hotovosti ale paní byla v pohodě a říkala, že na datum tak úplně nehraje, dokud se to zaplatí v rámci měsíce. Takže opravdu bych se domluvila přímo se školkou. Skrz telefon je to na 30 vteřin a máte odpověď hned.
@Nicole 1234 já bych se taky divila, kdybych nezažila. Školka v Praze, 7 tříd, takže bezmála 200 dětí a všechno se platí hotově každý měsíc ředitelce nebo zástupkyni, které tam jsou vybrané hodiny, vybrané dny a musí to být mezi 1. a 5. v měsíci. ![]()
Převod na účet pouze pokud se platí stravné a školné alespoň na 4 měsíce dopředu.
Všechno ostatní pouze hotově. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, v jaky den platite skolkovne? My musime prvni den v mesici, ale dcera je tyden nemocna a vypada to, ze jeste dalsi tyden bude. Jdete tu skolku aspon jen vy zaplatit i kdyz je dite nemocne nebo zaplatite az kdyz prijdete do skolky s ditetem a je zdrave?