Scio školy - vyšší ročníky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
3.12.24 22:47

Scio školy - vyšší ročníky

Ahoj,
chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se Scio školami na úrovni 7. třídy a výš. Konkrétně mi jde o školy v Praze a o to, jaká je náročnost - máme takové to dítě, které když se nudí, tak prudí… :zed:
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3667
4.12.24 08:27

Tak ať dělá sport. Pokud se bude jeho úroveň zvyšovat, budou přibývat i tréninky, pak nebude mít na nudu, potažmo prudění čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
4.12.24 08:34

@Fee-bee přesně a ještě bude ráno, že si může ve škole par hodin nudně odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.2.25 09:04

To by mě hodně zajímalo - i to jak se od sebe jednotlivé scioškoly liší.
Pokud dítě v šesté scio třídě má problém odečíst jednociferné číslo od dvojciferného nebo (jen pro příklad:) nezná rozdíl mezi státem a kontinentem, znamená to, že se škola věnuje jiným schopnostem dítěte, například nějakému osobnostnímu vývoji, kritickému myšlení, projektovému uvažování či kreativitě?
Pro mě je to malinko záhada a moc by mě zajímalo, co bude dál, například směrem k devítce a přijímačkám na střední školy. Pokud by někdo měl zkušenost, o niž by se mohl podělit, budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin