Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtela jsem se zeptat jestli tady nekdo resil situaci:
od zari se stehujeme do Brna. Manzel tam ma trv. bydliste, Honzika ja v Karvine. Oba pracujeme a v Karvine chodi H do skolky.
Volala jsem do jedne skolky v Brne blizko bydliste, tak nebyli ochotni vubec, tarka me „odpalkovali“… V druhe byli vstricnejsi a rikali at si prihlasku dam, ze je sice moc zajemcu…atd. Stalo se nektere z vas, ze vam dite do skolky nevzali? Jak jste takovou situaci resili??
Diky za odpovedi.
Kac
ahoj Kac,
nevím sice do které brněnské části se stěhuješ, ale školky v Brně jsou vesměs PŘEPLNĚNY a je velký úspěch dítko umístit do asponˇ trochu dobré školky wink:
btw. ale např. v naší části bylo přijímací řízení již v únoru !
Irias
Stehujeme se do Bohunic..... mame tam byt.
Manzel tam bydlel, takze mu to vyhovuje, tak rozhodnuti je na me jestli se tam zabydlime, nebo se budeme stehovat do jine cati.
Jen me hodila do nejistoty ta skolka:-(
Kac
Kac, řekla bych , že problém se školkou bude v každé části ! a co vím, tak v Brně se, bohužel, za školkou cestuje
btw. v Bohunicích bydlí tchýně, tak trochu znám ![]()
i.
Kac píše:
Stehujeme se do Bohunic..... mame tam byt.
Manzel tam bydlel, takze mu to vyhovuje, tak rozhodnuti je na me jestli se tam zabydlime, nebo se budeme stehovat do jine cati.
Jen me hodila do nejistoty ta skolka:-(
Kac
Jsem z Bohunic a zrovna dnes jsem odevzdávala vyplněnou přihlášku. Pokud vím nejvíce dětí budou přijímat v MŠ na Uzbecké, zkus si tam zavolat. Přihlášky by se měly odevzdávat jestě zítra ![]()
Anonymni,
vcer jsem zavolala na Uzbeckou, je tam velice prijemna paní reditelka, ktera si nas zapsala do poradniku, protoze hodne maminke dava prihlasku na vice skolek a pak maji schvalene treba 2 a do skolky se potom nedostavi. Takze mozna nejake mistecko se pro Honzika najde.
Takze budeme vyckavat do cervence.
Kac
Tak doufám, že budete mít štěstí a vezmou vás, protože v Bohunicích i Starém Lískovci je se školkama docela problém. Prý tu byli 4 zrušeny a teď se nějak nedostává míst ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.