Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, tak malou nám vzali do školky, ale jelikož se budeme ze Stráže stěhovat do Liberce tak nevím zda tam nastoupí možná jen na měsíc…Ale mám problém se školkou v Libeci, nevíte jak to tam chodí? Zda když přijdu v pulce roku jestli mi malou vemou..A popřípadě mi nějakou doporučte děkuji…=)
Školky v Liberci jsou plné a spousta dalších dětí je v pořadnících. Být tebou, tak vozím dítě dál do Stráže a zkusím zápis do liberecké školky až příští rok. Nebo můžeš obvolávat, jestli se někde náhodou neuvolnilo místo, ale to budeš jedna z mnoha. Radka.
@radnas píše: Školky v Liberci jsou plné a spousta dalších dětí je v pořadnících. Být tebou, tak vozím dítě dál do Stráže a zkusím zápis do liberecké školky až příští rok. Nebo můžeš obvolávat, jestli se někde náhodou neuvolnilo místo, ale to budeš jedna z mnoha. Radka.
no do tráže pod ralskem vozit každý den tzo asi ne=(
Aha, takze Straz pod Ralskem, ne Straz u Liberce, tak to je jina. Do jake casti Liberce se stehujete?
Takže centrum. Asi budeš muset obvolávat školky, třeba se na tebe usměje štěstí.
Držím pěsti.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.