Školka v Liberci

29.5.13 07:12

školka v Liberci

Ahoj holky, tak malou nám vzali do školky, ale jelikož se budeme ze Stráže stěhovat do Liberce tak nevím zda tam nastoupí možná jen na měsíc…Ale mám problém se školkou v Libeci, nevíte jak to tam chodí? Zda když přijdu v pulce roku jestli mi malou vemou..A popřípadě mi nějakou doporučte děkuji…=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
29.5.13 21:05

Školky v Liberci jsou plné a spousta dalších dětí je v pořadnících. Být tebou, tak vozím dítě dál do Stráže a zkusím zápis do liberecké školky až příští rok. Nebo můžeš obvolávat, jestli se někde náhodou neuvolnilo místo, ale to budeš jedna z mnoha. Radka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 07:08
@radnas píše: Školky v Liberci jsou plné a spousta dalších dětí je v pořadnících. Být tebou, tak vozím dítě dál do Stráže a zkusím zápis do liberecké školky až příští rok. Nebo můžeš obvolávat, jestli se někde náhodou neuvolnilo místo, ale to budeš jedna z mnoha. Radka.

no do tráže pod ralskem vozit každý den tzo asi ne=(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.5.13 13:37

Aha, takze Straz pod Ralskem, ne Straz u Liberce, tak to je jina. Do jake casti Liberce se stehujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 15:38

Široká ulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.5.13 19:03

Takže centrum. Asi budeš muset obvolávat školky, třeba se na tebe usměje štěstí.
Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 19:41

Kuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin