Školka v OV

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
27.1.08 23:09

Školka v OV

Ahoj holky, uvažuji, že dám malého od dubna do školky (jeden den v týdnu, pořád otravuje ,že chce:lol: ,uvidíme jak dlouho ho to bude držet ,bude mu 2,5r) . Chtěla bych poradit o nějáké dobré školce v Ostravě Porubě popřípadě v Centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1966
28.1.08 09:36

Ahoj,
třeba ti někdo poradí líp, ale já si myslím, že dostat malého do školky v 2,5letech, v půlce roku a navíc, když jste nebyli u zápisu, tudíž s vámi nikdo nepočítá, bude nadlidský výkon :? Takže moc vybírat si určitě nebudete moct :-(

Ale přeju hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.1.08 09:47

Ahoj, pokud to nepůjde nevadí :) ,dám ho od žáří (res. října to má 3.r), ale protože musíme na zápis (to jsem netušila…) tak bych potřebovala poradit školku ,která je „dobrá“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.1.08 09:57

Tak pokud vím, někam do centra dává malého do školky Petricka a jsou tam spokojení, tak třeba se ti ozve ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.08 20:08

ahoj, taky bych potřebovala poradit školku v Porubě. Jsem tady nově přistěhovaná, takže se moc nevyznám :oops: . Do školky jdeme až za rok, ale informace se hodí, že 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin