Vánoce a školka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
18.12.07 03:28

Vánoce a školka

Je u vás ve školce zvykem nadělovat dárečky učitelkám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
18.12.07 04:07

Ne dárky přece nosí ježíšek a ne děti ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
18.12.07 11:01

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
18.12.07 11:38

Přesně tak - dárky nosí Ježíšek.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.12.07 13:23

u nas darek dcera prinese, ale ne kvuli Jezisku, ale kvuli tomu, ze je pred vanocemi ve stavajici skolce naposledy a od ledna jde do skolky nove. Tak jako podekovani. Akorat nas zatim vubec nenapadlo co…

• Citovat
  • Upravit
12968
18.12.07 13:30

Ahojky,
koukám, že je hezký, že někdo na nás učitelky myslí :wink:
Je pravda, že dárečky od dětí jsou vzácností a spíš jsou ne k Vánocům, ale jako poděkování (většinou kytička v květináči - loni vánoční hvězda). Spíš my připravujeme s dětma dárečky pro rodiče.
Krásné a pohodové Vánoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.12.07 22:14

Ahoj,

máme bezvadné učitele ve školce. Dali jsme jim teď před vánoci jen takovou pozornost jako poděkování za skvělou péči. Přiznám se, že to byly tzv. puťovky (kafe a bonboniera). Ale myslím, že se jim to snad bude hodit.

Mám pocit, že toho učitele moc nedostávají. Když jsem jim to předávala, byli celkem dost překvapení a moc děkovali.

Kristýna

• Citovat
  • Upravit
1966
19.12.07 09:10

Souhlasím, že dárky nosí Ježíšek, ale Tomíkovi jsme vysvětlili, že radost chtějí dělat i „normální“ lidi, takže si taky dávají dárečky. Včera měli ve školce nadílku, takže jsme i my dali dvěma třídním učitelkám maličkost, myslím, že si to zaslouží :wink: A taky jsem byla překvapená, jakou měla paní učitelka radost…asi na to zvyklé nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.12.07 23:53

Ahoj, mi taky dneska předali dárečky :wink:
Máme malou školku, kapacita 28 dětí, jedna učitelka, jedna ředitelka/učitelka a jedna paní uklízečka. Všem jsme dali malou kameninovou berušku pro štěstí hezky zabalenou, jen pozornost, nic velkého a nákladného. Jako poděkování, že přijali syna do školky už ve 2,5 letech a že díky dobrému kolektivu se mu ve školce strašně líbí :D
Byli strašně dojaté, fakt, asi nejsou zvyklé nic dostávat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.12.07 13:31

Ja jsem loni taky nesla pred vanocemi pozornost - malou vanocni hvezdu v cervenem kvetinaci. Pani ucitelka mela radost a kyticku po svatcich prinesla do skolky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin