Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
u nas darek dcera prinese, ale ne kvuli Jezisku, ale kvuli tomu, ze je pred vanocemi ve stavajici skolce naposledy a od ledna jde do skolky nove. Tak jako podekovani. Akorat nas zatim vubec nenapadlo co…
Ahojky,
koukám, že je hezký, že někdo na nás učitelky myslí ![]()
Je pravda, že dárečky od dětí jsou vzácností a spíš jsou ne k Vánocům, ale jako poděkování (většinou kytička v květináči - loni vánoční hvězda). Spíš my připravujeme s dětma dárečky pro rodiče.
Krásné a pohodové Vánoce!
Ahoj,
máme bezvadné učitele ve školce. Dali jsme jim teď před vánoci jen takovou pozornost jako poděkování za skvělou péči. Přiznám se, že to byly tzv. puťovky (kafe a bonboniera). Ale myslím, že se jim to snad bude hodit.
Mám pocit, že toho učitele moc nedostávají. Když jsem jim to předávala, byli celkem dost překvapení a moc děkovali.
Kristýna
Souhlasím, že dárky nosí Ježíšek, ale Tomíkovi jsme vysvětlili, že radost chtějí dělat i „normální“ lidi, takže si taky dávají dárečky. Včera měli ve školce nadílku, takže jsme i my dali dvěma třídním učitelkám maličkost, myslím, že si to zaslouží
A taky jsem byla překvapená, jakou měla paní učitelka radost…asi na to zvyklé nejsou…
Ahoj, mi taky dneska předali dárečky ![]()
Máme malou školku, kapacita 28 dětí, jedna učitelka, jedna ředitelka/učitelka a jedna paní uklízečka. Všem jsme dali malou kameninovou berušku pro štěstí hezky zabalenou, jen pozornost, nic velkého a nákladného. Jako poděkování, že přijali syna do školky už ve 2,5 letech a že díky dobrému kolektivu se mu ve školce strašně líbí ![]()
Byli strašně dojaté, fakt, asi nejsou zvyklé nic dostávat ![]()
Ja jsem loni taky nesla pred vanocemi pozornost - malou vanocni hvezdu v cervenem kvetinaci. Pani ucitelka mela radost a kyticku po svatcich prinesla do skolky.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Je u vás ve školce zvykem nadělovat dárečky učitelkám?