Školkátka :)

264
20.8.13 16:54

školkátka :)

Ahojky maminy, předem s eomlouvám jestli je podobná diskuze již založena, ale nějak jí nemohu najít, chci se zeptat, moje 3 letá dcerka jde od září do školky, zatim nám nepřišel žádný papír co máme mít ajiné informace? Už vám něco přišlo? A také s echci zeptat na to jak je to s docházkou, všude čtu něco jiného, dcerce bylo v červenci 3 roky a jsem jsem ještě 1 rok(mám 4 roky) a snažíme se o další tak jí enchci rušit že by mi to krásně navazovalo, tak jak to ej když jsem doma sama, jeslti to je určené na nějaké hodiny nebo už tam může být celej den(domu by chodila po obědě)…díky za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
20.8.13 16:55

Od 2 let může chodit na celý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
20.8.13 16:56

@LociNN Achojky, nám žadny papir co do školky nepřišel měly jsme před prazdninama schuzku z ředitelkou a tam nám vše řekla co má mit :-)

Jinak mojí dcerce budou 4roky v říjnu a od zaří nastupuje do školky na cely den :-) a rodičák mi zustane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.8.13 16:58

Děkuji holky, no právě tady je problém to že když byla ta schůzka tak tam byl manžel, protože já jsem tam ze zdravotních důvodů nemohla jít a znáte chlapi :D, takže nevim skoro vůbec nic, co mají mít a tak další věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
20.8.13 16:59

Kazda skolka ma jine informace. kouknete na jejich stranky na netu. urcite tam bude info.
jinak muze chodit do skolky neomezene a rodicak rusit nemusite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
20.8.13 17:04

@LociNN Todle znám :lol: jinak zaleží na školce my jsme musely pořidit hrniček, kapenisky, desky na vykresy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.8.13 17:06

Teď sjem koukala na jejich stránky a nic tam neni, takže tam půjdeme první den úplně nepřipraveni, no pěkně s eto uvedeme :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
20.8.13 17:08

@LociNN Tak zkus zavolat do školky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.8.13 17:16

Tak asi by stálo za to ředitelce zavolat a optat se, také (samozřejmě mimo jiné)proto tam 14 dní před zahájením školního roku je.

Já to tak budu dělat, neb jsme trochu specifický případ, ozvali se nám sami, že se jim uvolnilo místo aniž bychom dávali odvolání. Tak zřejmě nějaká ta třídní schůzka co má dítko mít a umět již proběhla.
Tento týden mám v úmyslu alespoň nashromáždit oblečení, které jde co nejjednodušším způsobem éblékat, aby měl malý co nejméně starostí a označit ho jmenovkami, pořídit papučky, novou pláštěnku apod.
Na seznamu potřebných věcí máme jen, papučky, oblečení do třídy, rezervní oblečení (spodní prádlo, tepláčky, ponožky, tričko), starší oblečení na ven, holínky, pláštěnka, pyžamko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.8.13 17:16

Ahoj, u nás na schůzce daly papír - dvě balení kapesníků, hrníček na pitný režim - „podepsaný“ a mytelný v myčce, reflexní dopravní vestičku, bačkorky, pláštěnka, spodní prádlo na výměnu, náhradní oblečení ven, pyžamo ;)

Příspěvek upraven 20.08.13 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.8.13 17:17

Ahoj. Moje mladší jde do jiné školky, než kam chodila starší. U starší byla v červnu schůzka s rodiči, kde nám všechno řekli. V téhle druhé bude schůzka v září, ale informace, co máme přinést, je na netu.

Pokud ti nic nepřišlo a manžel ze schůzky nic neví, tak bych do školky zavolala, případně poslala mail. Pořád by tam měl někdo být a pokud ne teď, tak ten poslední týden před začátkem školního roku už snad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
20.8.13 17:19

Ahoj, jestli chces prakticke info tak to ti muzu dat.

1. Dej dcerce do skolky „horsi oblecenhg“,pocitej s tim, ze si ho zamaze casem mozna i znici.
  2. obleceni davej 2×, jedno do tridy, druhe na ven + nahradni spodarky, teplaky, trycko kdyby se pri obede treba polila.

3)vrtechno podepis na cedulkach lihovou fixou.

4)backurky kup takove aby se ji dobre obouvali.

5)boty na ven se skolkou bud nech ty co v nich pujde rano, nebo ji kupte(dejte)starsi.

6)pizamko zatim nevyuzije, ale casem ho bude potpuebovat…

7)placeni a objednavani jidla ma kazda skolka jinaj tak s tim neporadim.

• Citovat
  • Upravit
264
20.8.13 17:27

Děkuji za informaci :palec:,teď jsem jim psala email a žádala o infromace co vše máme přinést do školky první den :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
20.8.13 17:33

Jeste jsem si vzpomela na kapesnicky a jeste neco, coz ted zas nevim :-).

• Citovat
  • Upravit
26093
20.8.13 17:43

My jsme měli informacní schůzku v červnu…

Děti mají mít myslim. (Musim najít papír, co jsem psala) Na sebe tepláčky a tričko, ponožky bačkůrky (plus náhradní oblečení), pyžamo, pláštěnku…

Na začátku roku se ještě vybírá vlhčenej toaletní papír, mýdlo a papírový kapesníky… (Ale to nám prej ještě upřesní po nástupu do školky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin