skončila smlouva v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
15.10.07 10:04

skončila smlouva v práci

jsem na MD a skončila mi smlouva v práci. mám se někam hlásit (na ÚP)?kdo mi bude platit zdravotní a sociální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.10.07 11:09

Ahoj - tak prvne, pokud jsi autorem i diskuse o proplaceni dovolene, tak co popremyslet o tom, nez neco napisu a odeslu, to spojit do jedne. Jinak se tu v diskusich zahltime…

Dale nechapu proc pro obecne, nijak lechtive, popripade problemove diskuse se nemuzes zaregistrovat - jsem sice taky anononym, ale z duvodu, ze pisu z prace a na muj pocitac (diky zkracenemu uvazku) ma pristup i kolegyne, taktez pracujici na zkraceny a taktez navstevujici tyto stranky. Pro doplneni - doma jsem klasicky zaregistrovana jako Hanka1.

A nakonec slusilo by se krom pozdravu, treba kouzelne slovicko „prosim“ a „dekuji“. Nezlob se, ale vysteknout dotaz bez pozdravu a aspon podekovani dovede kazdy a tezko se pak divime proc jsou deti a pubosi tak nevychovane, kdyz vychovani nejsme ani my dospeli.

Dost uz mentorovani, treba ti tu nekdo slusne a kultivovane odpovi. A myslim, ze kdyz pohledas v diskusi, tak urcite odpoved najdes - je tu dost holek, fundovanych do tematu materske, rodicovske, pridavku apod…
z prace anonymne pisici Hanka1

• Citovat
  • Upravit
zu
4347
15.10.07 13:49

Ahoj,
mě by zajímalo to stejné jako anonymní a já teda prosím, jestli někdo náhodou nevíte.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.12.07 16:09

Ahoj holky, taky by mě to zajímalo - prosím, prosím - víte někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat