Mateřská a starší dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mateřská a starší dítě
Ahoj, prosím vás o radu. Po domluvě se zaměstnavatelem jsem na rodičovské dovolené do 4 let věku syna, ty mu budou příští rok v září. Pokud otěhotním a termín porodu budu mít před 4. narozeninami syna, nastoupím na mateřskou a tu mi bude platit opět zaměstnavatel? A pokud bych TP měla až po vypršení rodičovské, mohu z ní přejít třeba rovnou na neschopenku, tedy vůbec nenastoupit do práce? Díky za informace!
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
popsalas to presne. take bys mohla na par mesicu jit do prace - pokud bys chela ty i zamestnavatel, ale pravdepodobne ani zamestnavatel by nebyl nadsen…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za info, to by můj zaměstnavatel opravdu asi nerozdýchal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
dnes jsem byla u zaměstnavatele (,který mi umožnil být 4 rok doma), s tím, že první dítě dovrší 4 roky a já jelikož jsem těhotná nastoupím hned na mateřskou dovolenou, paní ve mzdové účtárně mi řekla, že si není jistá zda mi budou vyplácet PPM oni nebo sociálka, tím že jsem byla 4 rok doma, že se na to musí informovat a do konce týdne mi zavolá. Úplně mě polilo horko, to bych si pak nemohla vybírat délku RD a automaticky by mi přidělili 4letý rodičák. Nemáte s tím někdo zkušenost? Snad jsem to napsala srozumitelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit