Výše podpory od ÚP po RD

9
25.9.07 13:01

Výše podpory od ÚP po RD

Ahoj, nevíte někdo jaká je výše podpory po 4 roce rodičovské dovolené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
25.9.07 13:09

Já po první RD dostávala na ÚP něco kolem 2 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.9.07 13:14

Sanny děkuju za odpověď. To není nic moc, viď. A když ani po půl roce nenajdu práci, co pak? Vyplácí pak něco sociálka, nebo mám prostě smůlu? Dřív to prý bylo tak, že když jsi se starala o malé dítě do školní docházky nedostávala jsi nic, ale bylo Ti hrazeno sociální a zdravotní, je to pořád tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.9.07 13:20

Je to nic moc, to sem dostávala první tři měsíce, další tři měsíce něco přes 1000,–. Po půl roce sem přesla na sociálku ale to sem dostávala taky něco přes 1000,–. Po celou dobu co sem byla na ÚP a na sociálce tak mi stát platil zdravotní a sociální, ale když už sem byla na sociálce tak sem v evidenci ÚP stále byla, každý měsíc sem na sociálku dokládala potvrzení od ÚP že sem v evidenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.9.07 13:25

Sanny to je teda vážně mooooc pěkný :cry: Chceme ještě jedno dítě, tak snad nám to brzy vyjde, zatím se mu k nám nějak nechce..... Proto ani nic nehledám a doufám, že to SNAD vyjde.
Děkuju za odpověď, i když trochu hrůzostrašnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
26.9.07 11:17

Já teda nevím, ale podpora by měla být počítána z posledního platu?

Já jsem šla na ÚP ve 3 letech dcery (původní zaměstnavatel mě nechtěl), přinesla jsem zápočťák a jelikož jsem měla nadprůměrný plat, dostala jsem maximum - snad 11 tisíc (jen na měsíc, pak jsem si práci našla), je to asi 50% hrubého platu nebo kolik, přesně nevím.

Ovšem nepíšeš, jestli jsi před MD pracovala, to by asi bylo jinak.
 Jirina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.11 12:30

holky mám dotaz..a dám to sem at nezakládám novou diskuzi..ted 7.února má syn 3.roky a končí mi RD a měla bych nastoupit do práce.práci hledám ale nedaří se zatím sehnat a tak mám obavy že budu muset na pracák..a ted mám dotaz..ptala jsem se kamarádky co dělala na sociálce,jak to budu mít s vyplacením rodičovského příspěvku 7600 a ona mi řekla,že to sociálka vyplácí zpětně,tudíž peníze dostanu ještě v únoru za leden a když mi RD končí v únoru,tak prý dostanu ještě v březnu za únor a to nekrácený,takže 7600!! 8-o a mě se to zdá jako blbost!!že dostanu ještě v březnu 7600???? 8-o 8-o to je nějaký nesmysl,ne?? :think:

• Citovat
  • Upravit
8523
23.1.11 12:53
Anonymní píše:
holky mám dotaz..a dám to sem at nezakládám novou diskuzi..ted 7.února má syn 3.roky a končí mi RD a měla bych nastoupit do práce.práci hledám ale nedaří se zatím sehnat a tak mám obavy že budu muset na pracák..a ted mám dotaz..ptala jsem se kamarádky co dělala na sociálce,jak to budu mít s vyplacením rodičovského příspěvku 7600 a ona mi řekla,že to sociálka vyplácí zpětně,tudíž peníze dostanu ještě v únoru za leden a když mi RD končí v únoru,tak prý dostanu ještě v březnu za únor a to nekrácený,takže 7600!! 8-o a mě se to zdá jako blbost!!že dostanu ještě v březnu 7600???? 8-o 8-o to je nějaký nesmysl,ne?? :think:

Kamarádka má pravdu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.11 12:59
PetraJ píše:
Anonymní píše:
holky mám dotaz..a dám to sem at nezakládám novou diskuzi..ted 7.února má syn 3.roky a končí mi RD a měla bych nastoupit do práce.práci hledám ale nedaří se zatím sehnat a tak mám obavy že budu muset na pracák..a ted mám dotaz..ptala jsem se kamarádky co dělala na sociálce,jak to budu mít s vyplacením rodičovského příspěvku 7600 a ona mi řekla,že to sociálka vyplácí zpětně,tudíž peníze dostanu ještě v únoru za leden a když mi RD končí v únoru,tak prý dostanu ještě v březnu za únor a to nekrácený,takže 7600!! 8-o a mě se to zdá jako blbost!!že dostanu ještě v březnu 7600???? 8-o 8-o to je nějaký nesmysl,ne?? :think:
Kamarádka má pravdu. :wink:

opravdu?tak děkuji.a k tomu dostanu i podporu když neseženu práci a budu od února na pracáku?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat