Skončit v práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.11.16 12:28
@pannda píše:
Není, to je problém vedení…Oni to berou ze svého pohledu, protože ukazuješ, že jsi schopná, ale do nitra ti nevidí..
Musíš navrhnout řešení, popř. upozornit, že by sis hledala něco jiného..

pokud se ti za cca rok v práci vystřídá 7 lidí a 2 se na změnu chystají (šéfová má na starosti 2 oddělení), tak bych to za standard nepovažovala. Nehodlám dělat akci blesk z čistého nebe, šéfová ví, že toho mám dost minimálně 3 měsíce, v podstatě management se mne průběžně ptá, jestli je nehodlám opustit… a já popravdě říkala, že nevím ;-)
nevím, zda je to ode mne konstruktivní, ale jsem přesvědčená, že k agendě za 3 lidi si nehodlám ještě přibírat další agendu a to řešit za šéfovou, co s tím uděláme. Dělám všechno proto, aby jí to nespadlo na hlavu a za to očekávám, že udělá něco víc než že přinese zákusek z dovolené a doporučí mi vitamíny :-)) upřímně když to tak píšu, hlavním důvodem, že chci odejít je asi ona…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.16 12:30
@lemaz píše: Šla bych do risku. Předala výpověď a čekala, co se bude dít. V Praze seženeš práci ihned. Ale tvoje šéfová bude nahraná. Takže buď někoho hodně rychle přijme - tím pádem by důvod výpovědi zanikl, nebo ne a ty můžeš jít o dům dál. Nebo se postupně složíš a odneseš to zdravotně.
Vůbec bych se toho nebála. V dnešní době ne.
Takže za mne - jdi do výpovědi.

já se sice bojím, ale asi to bude ta správná cesta…

• Citovat
  • Upravit
97
20.2.18 13:25

Já bych tam nebyla ani minutu. Moje pracovní doba je tzv. flexibilní, sice nemusím být každý den v nějakou hodinu nastoupená na pracovišti, ale zase se předpokládá, že budu jezdit na služebky, že když je deadline, tak se na to nevykašlu apod., ale zase na druhou stranu se dají vybírat přesčasy náhradním volnem. A to je podle mě jediná cesta. Takže ano, dát výpověď s tím, že kdyby tě přemlouvaly, tak pod podmínkama typu evidence a nahrazování přesčasu, respektování (aspoň částečně) Vánoc apod. a taky slovo do výběru další pracovnice, kterou budeš stejně zaučovat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
20.2.18 16:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat