Skrill- máte někdo?

2707
13.6.14 12:16

skrill- máte někdo?

Ahoj. Je tu prosím někdo, kdo využívá Skrill účet? Potřebovala bych nutně poradit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
335
13.6.14 12:36

Ahoj Já mám skrill účet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.6.14 12:45

@pegisek jeeee super. Prosím mohla bys mi poradit? Jak se na skrill posílají peníze? Při založení mi to řeklo číslo skrill účtu ale to není moje osobní ne? Kdo mi zaručí ze jim na ten účet neposlu peníze a na mým skrillu nebudu mít nic? Jak oni ví, kam peníze dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
13.6.14 12:58

@Terrinka93
u skrillu v záložkách si dáš vložit peníze… vybereš si manuální bankovní převod
kde ti napíše číslo účtu v unicredit bank - na konci máš referenční číslo to při platbě uvedeš jako variabilní symbol - a dle toho oni vědí kam mají peníze připsat…
posílala jsem si takto již dvakrát platbu na skrill a vždy se mi to připsalo do 48 hodin. a vždy bylo bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.14 13:02

@Terrinka93 když si na skrill pošleš peníze, tak tam uvidíš ten pohyb. Takže se neboj, že bys poslala někam jinam. Každý člověk má své identifikační číslo, nehledě na to, že je možné připojit mail, prostředictvím kterého je účet identifikován.. Platím přes skrill běžně a bez problémů - platba tam 24-48 h, platba z něj do 5ti pracovních dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
13.6.14 13:03

Skril (a. k.a. Moneybookers) je bezpečná a spolehlivá peněženka pro placení po netu a lehké mlžení okolo vlastních účtů.
Poskytují za 10€/rok i debetní kartu k tomu účtu, se kterou se dá normálně pracovat, jako s kteroukoli jinou.

Akorát je třeba celý účet napřed verifikovat. Postupy mají jasně popsané. Je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.6.14 13:43

Děkuju. Chtěla jsem teď přidat číslo účtu a pořád je to špatně. Jak jste ho tam zadaly? Už jsem zkoušela všechno a nic nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.6.14 15:31

Tak účet už jsem tam vložila ale nelze ho ověřit. Jak jste to udělali vy prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.6.14 15:31

Tak účet už jsem tam vložila ale nelze ho ověřit. Jak jste to udělali vy prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.6.14 19:31

Zdravím, koukám že máte skrill, mohu vás poprosit o pomoc, ale moc to spěchá.
 Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
22.6.14 19:50

No?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.6.14 20:22

Muzete pomoci nebo nemuzete??

Diky celkem to hori:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.22 16:44

Dobrý den mám skrill účet a nejde ověřit a sháním někoho se skrill účtem a paypal účtem potřeboval bych abyste mi napsali na můj gmail: *** a po zaslání peněz na váš účet mi poslali na můj paypal který vám napíšu

Edit adminem: osobní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.26 12:54

Skrillcze.com

Pozor na PODVOD!!!
existuje nově podvod namířen na Čechy se jménem Skrillcze.com. Vydávají se za oficiální Skrill.com a jeho pracovní platformu, kde budete klikat na převody peněz a za to mít plno USDC! VŠE JE FIKTIVNÍ A BUDOU PO VAS CHTÍT VKLÁDAT SVE VLASTNÍ PENÍZE, ABY JSTE MOHLI DOKONČIT ÚKOL A VYBRAT SI SVOJÍ provizi, ale nedostanete nic, jen budou po vás chtít poslat další a další.
Kontaktoval jsem oficiální Skrill a ten mě varoval před podvodným Skrillcze.com
A kontaktují Vás skrze Whatsapp, jako například Rebecca a jiné jména pod českým číslem a představují se jako mentoři Skrillu…
Tak všichni pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.26 09:53

Ahoj, potřebovala bych vypis transakcí včetně své emailovou adrresy a budto mám vypis nebo emailovou adresou, ví někdo jak to mohu udělat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel