Skříně na míru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1128
31.1.06 17:29

Skříně na míru

Ahoj, chtěla jsem Vás holky poprosit, kdo máte doma vestavěné skříně na míru, můžete mi napsat od koho jste si je nakonec nechali dělat a jak jste byli spokojené? A třeba i doporučit přímo prodejnu v Praze, díky Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
31.1.06 17:53

Ahoj,my máme nejen vestavěné skříně na míru ale i celý pokoj.Koukni se na stránky www.caster.cz.Byli jsme s nima moc spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
31.1.06 17:54

Omlouvám se ty stránky jsou www.caster.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
31.1.06 17:56

Ahojky, mame v predsini vestavku od firmy Indeco - maximalni spokojenost. Vybrali jsme si ji v dobe, kdy meli nejakou 20% slevu, tudiz nas vysla asi na 12,500 Kc zatimco kalkulace z jinych prodejen byly kolem 25 tis. Navic byli opravdu profesionalni - cekaci lhuta ani ne tyden a montaz behem 5 hodin - naprosto perfektni pristup remeslniku (napr. videli ze mame v predsini vybrousene a nalakovane parkety, tak tam zcela automaticky dali svoje prosteradlo, aby nam to nejak neposkodili). Myslim, ze jsou v Praze taky.
Tak preju dobry vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.2.06 16:52

Ahoj, my mame od firmy Libovicky a taky spokojenost :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
1.2.06 17:08

Čauky,
taky mám od Indeca a musím je jen pochválit. Rychlé dodací termíny, dobře odvedená práce, uklidili po sobě (teda tak chlapsky-znáte to :D ). Jestli na skříň vysloveně nespěcháš, počkej si na nějakou slevu. Slevy dávají myslím i na výstavách.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný