Skříně pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
26.12.25 10:31

Skříně pro děti

Mám holky 5 let a 2 roky. A potřebuju pro ně skříně. Moc se mi líbí IKEA skříně busunge, smagora, godishus,.. Ale mají pro mě naprosto nelogické rozvržení. Máte je nekdo? Jak to v nich máte řešené? Úplně ideálně bych totiž, aby byla skřín půl na pověšení + šupliky a půl poličky. Případně mají holky i stojan na oblečení, tak přemýšlím, jestli by naopak nestačila jen 2× nějaká policová skříň? Případně máte doporučení odkud máte hezké skříně (bílé) ideálně tak max 4tis. za jednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13726
26.12.25 10:53

Koupila bych PAX, je variabilní, uděláš si jí podle sebe a vydrží dětem až do dospělosti. Tyhle malé stejně za pár let budeš rušit a kupovat větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
26.12.25 11:56

@GigiGigi máme zmiňovaný PAX pro 2leťáka v pokoji. Nechci kupovat za pár let jinou skříň. Doufám, že tato vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 11:58

V iKey jdou kupovat jednotlivé díly a pospojovat podle sebe

• Citovat
  • Upravit
1162
26.12.25 12:06

MAme IKEA skříně klasické, ty dětské jsou opravdu jen na chvíli a stejně bude potřeba časem( a to celkem rychle) je vyměnit za nějakou klasiku.
Rozdělení mají ideální - půlka police, druhá půlka na věšáky a spodní policovy díl pod ní. Za mě je dobrá volba mít jedny dveře celé zrcadlove. Slouží už ca 10 let. Děti si je přilepují samolepkami, které postupně mění dle věku a nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 13:53

Manzel dětem vyráběl vestavby na míru a taky jsem se u první s rozvržením trochu sekla, u druhé se poučila a první se opravila…naše děti mají ještě na chodbě nízkou otevřenou skříňku s tyčí a policemi, protože v šatně zatím máme věci i my, než budeme mít svoji šatnu, vybavujeme novostavbu postupně, i jak děti rostou, mají 6 a 2, holky…za mě je top široká tyč, Police nad na sezónní věci a dole pojízdné koše a police…tam se jim do poloviny skříně vejde většina oblečení, v druhé půlce mají jiné věci a bundy mají v šatně a v zádveří

• Citovat
  • Upravit
4955
26.12.25 14:29

Máme z IKEA Visthus. Jsou super, dcera má v pokoji dvě a syn jednu. Akorát stojí jedna 9000. Kupovali jsme je v nějaké akci, takže vyšly levněji. Jsou tam šuplíky, police i věšáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný