Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já se chystám zítra prát. Prosím tě, přece nebudeš věřit na pověry ![]()
Já dneska prala
…a kvůli tomu nám zbylo hrozně moc bramborového salátu a teď nevíme, co s ním.
to určitě musí souviset…a zítra budu prát asi zas ![]()
Prala jsem oblečení ze včerejší procházky v lese. Nebudu si přece doma schovávat věci od bahna kvůli babským povídačkám. A přesně, když se na Štědrý den pozvracíte do peřin, tak si to taky nebudete schovávat na další dny.
Buď v klidu. Udělej vše, jak potřebuješ a na pověry se vykašli. No stress.
Ja to znam, ze nema pradlo viset pres novy rok, jelikoz to jsi pak spatna hospodyne, co nezvlada svoji praci. Ale tak hadam, ze v dnesni dobe vykonnost zeny charakterizuji jine veci, nez ciste pradlo.
Já prala manželovy pracovní věci i sušila v sušičce… A jelikož to nechtělo schnout, tak to jelo skoro do 4 odpoledne ![]()
Ja jsem prala pocurany povlečení, to si fakt nebudu skladovat další dny…je to pověra, jako vsechno ostatní.
Peru vlastně denně a i na Vánoce a nikdy se nic nestalo, je to pověra.
Máma ta to dodržuje, 23.12. chodí po domě a vše sbírá a hledá.
Teď mi jede druhá pračka. Jedna dopo, jedna teď. Nějaký pověry jsou mi úplně ukradený. ![]()
Jako fakt, psycho a nafackovat si, že jsem včas nesundala prádlo? ![]()
Já dneska prala dvě pračky, sušila sušička.
@ugluk já to mám doma, tak to znám. Máma nás vždycky vypsychovala všechny.
My jsme dneska prát nemuseli, ale nezastavila se pračka a sušička v pondělí a dopoledne v úterý. Takže teď do víkendu bez praní vydržíme, než se to zas nakupí.
Trochu silná slova kvůli pověře, ne? Ještě to pochopím u paranoidní osoby nebo trpící OCD, ale normální ženská si snad nebude fackovat, protože prala ![]()
Ahoj holky, prosim nechala jsem omylem v nasi mistnosti kde vesim jen pradlo, nase pradlo asi do 5 hodin vecer… Ja si puvodne myslela, ze se to vztahuje jen na Novy rok?
Jak to je?
No ted jsem z toho psycho…a nejradsi bych si fakt nafackovala.