Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
O co jde? Ja mam pradlo non stop, Vanoce nevánoce a co jako? ![]()
Je tl tradice, aby hospodyně aspon na stedry den mela od pradla klid.asi jako povera, ze tehotna nema veset zaclony
.ja povesene pradlo nemela, ale mela jsem ho slozene na susaku, vyzehlit jsem proste nestihla. nehroutím se z toho.rok od roku od, povinnych’veci na vanoce ustupuji
.
Ja sice, ale úplně náhodou to tak vyšlo, na Štědrý den neprala, ale stejně se pos.. neco jiného, takže možná jsem raději měla vyprat.
![]()
@Petra0009 píše: Více
Nevim jestli je to zrovna pověra že těhotné nemaji věšet záclony. Ale mě to opravdu gyndař říkal že těžké práce a podobné hovadiny jako věšení záclon mám nechat manželovi. Takhle doslova ty záclony zmínil. Měla jsem rizikové těhotenství. Tak asi to bylo míněno v tom smyslu abych někde nelezla po výškách, nevím.
@smile_xxx píše: VíceŘíká se, že se může omotat pupeční šňůra kolem hlavy, když se dělá tenhle pohyb.
@Anonymní píše: Více
Simtě, to je ze stejného ranku, jako pátek třináctého, černá kočka přes silnici, nebo rozbité zrcadlo, Buď v klidu. Všechno se mi už stalo opakovaně, a NIC se nedělo. ![]()
@Kelsey1 píše: Více
no asi je to bl.bost, protože na těhotenském cvičení jsme normálně cviky s máváním rukama nad hlavou dělaly - vedla to renomovaná PA,
to dřív si lidé asi tak vysvětlovali, že se může ta šňůra zamotat, vždyť je to blbost, máváš rukama, ne dělohou,
ale riziko pádu to beru, nahoře se člověku může zatočit hlava, jinak věšení záclon přece není těžká práce
Jedno přísloví o prádle: „V pondělí a v úterý perou hospodyně, ve středu a ve čtvrtek podruhyně a v pátek a v sobotu kde jaká svině“.
@stinga píše: Více
Pravě že je to spíš o tom aby ženská s břichem nelezla po výškách a neseskakovala z výšky a tak podobnè. Tak jsem to tehdy pochopila já.
Koukám, že když šlo všecko do sušičky, můžu klidně spát. I když ne, během večeře jsem vyskočila zavěsit zvonici mobil.
Ale vzpomněla jsem si na francouzskou spolubydlící, která říkala, že když se někomu pri přípitku nedíváte do očí, přinese to seven years od bad sex. Dávám si na to velmi pozor ![]()