Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já na ty tradice docela dám, ale dítě mi poslední 3 roky (letos ne, hurá!) 23 večer při uspávání komplet poblilo postel, že tradice, netradice prostě prádlo viselo
A světe, div se, vůbec nic se nestalo
![]()
A na Nový rok nám taky štěstí neuletělo ![]()
@Paní Bubáková píše: Více
Je…od včera ho snad ještě přibylo…kletba je neúprosná! A nikdo ho nechce jíst, na chlebickach ho muž nesnáší a večer odjíždíme za rodinou…musím ho jíst já, jdu si k tomu aspoň pustit pohádky
já to prádlo včera neměla prát ![]()
@Anonymní píše: Více
Klid proboha, fakt jsi psycho z prádla? Tak si nafackuj, třeba se ti uleví
![]()
@Anonymní píše: Více
okamžitě 10 ran bičem a prosit o odpusteni
Já jsem neprala, 23.12. nám odešla pračka
a protože jsou svátky, tak nová bude až 27… letos splněno ![]()
@Janniky píše: Více
Na nový rok vždycky žehlím. A prádlo mi schne den předtím
.
Pamatuji, že jsme prádlo z balkonu stahovali na Silvestra. A bývalo zmrzlé, takže jsem jej doma opírala o křeslo
(jako děcko).
@Paní Bubáková píše: Více
No právě. U nás byl letos na příděl. Pouze oběd 23, večeře 24 a oběd 25.
Jindy je i na snídani a večeři. Letos dostali zákaz
.
Dnes jsme museli snídat pečivo ![]()
No, máš smůlu, no. Teď už s tím nic nenaděláš. Smiř se s osudem, no… Připrav se na nejhorší…
![]()
Promiň, nedalo mi to. Jak tohle může někdo brát vážně, nechápu… ![]()
A byl vas u stedrovecerni vecere sudy pocet osob, a nikdo z vas nevstal u vecere od stolu?
@Kelsey1 píše: Více
Tak nas je doma lichy pocet, a od stolu taky normalne vstavame mezi polevkou a druhym chodem, vsechno se nam na stul nevejde.
Stejne tak na stedry den klidne peru kdyz je potreba a co nesmi do susicky tak povesim. Zrovna letos jsme meli nejakou strevni chripku a jinak to neslo…
Nás je doma taky 5, ale vždy prostíráme pro hosta. Takže vždy pro 6 prostíráme stejně. Nám po večeři uklidíme. Ale pro hosta necháváme vždy prostřeno do druhého dne.
A nevstaváme. Není nutné. Polévka se nabere všem. Na stole je mísa masa a salátu.
Připijeme si a jdeme večeřet. Každý rok stejné. Misku masa jsem přidala po focení a byla v tom volném prostoru.
@Kelsey1 píše: Více
Tak my na ty povery neverime. Ale je pravda ze jako dite jsem tomu verila, vzdy jsem se toho desila, ze kdo prvni vstane tak umre, bala jsem se krajeni jablek - ze tam nebude hvezdicka. Takze ted v dospelosti zadne jablka ani nekrajime, vim ze moje deti by se taky baly co bude kdyby si nekdo vykrojil krizek.