Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
potřebuji radu, koupila jsem si min. týden kočárek jané slalom 2008 a po 3 jízdě mi začal dost skřípat,poslouchala jsem kde to dělá a přijde mi,že si snad všude
docela dost mi to vadí.Paní než kočárek poslala ho promazala,dvě jízdy nevrzal a třetí už jo.Je to takové divné skřípání.Nevíte co s tím?
A ještě dotaz vzadu u kol jsou takové dvě šedé páčky u každého kola jedna,zkoušela jsem co to může být a nevím,dá se to otáčet,nevíte co to je
?
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTy „šedé páčky“ jak píšeš jsou odpružení zadních kol ![]()
Vrzání, „skřípání“ je bohuže celkem běžné, taky jsme vrzali ![]()
jo, jak psala Veronika šedé páčky jsou na odpružení kol. Já nevržu, ale občas klapu
tak trochu kopnu do brzdy a je pokoj.
je tady i diskuze k jané slalom limitované edici 2011, kde ženský psaly,že jim to vrzalo jakoby v plastech, nakonec se zjistily vadný ložiska koleček a po vyměnění už to nevrzalo, doufám, že nepletu víc věcí do sebe…
Me to taky delal, zajela jsem do servisu jane, tam to opravili, jsinz prahy?
Ahoj,tak nam taky skripal,pritel namazal a od ty doby je klid..
právě jsem z okolí Ostravy,takže do Prahy cestu nemám a nebudu mít ještě dlouho.A slyšela jsem,že když se jim tam pošle může oprava trvat i měsíc,to je moc dlouho.Kdyby to bylo v létě tak v pohodě,máme golfky ale teď na zimu…
Zkusíme ho promazat,nevíte čím promazat nejlépe?
šedé páčky - odpružení,to mě napadlo taky,zkoušela jsem s tím točit ale necítila jsem něco jinak ![]()
Co vše jste na kočáru promazávali?jen kola?Paní co mi kočárek prodala mi psala,že se mažou pouze zadní kola,že to přední kotoučové se nesmí. Ptala jsem se na to kámošky co má jané 2011 a ta maže i přední tak teď nevím ![]()
Ahoj,tak my jsme promazavali pry vasechno co slo,vsechny kolecka vcetne predniho (nevedela jsem,ze se to nema) a vsechny spoje,kde se to sklada jsme promazavali taky..My jsme mazali takovym tim olejem ve spreji.
Markét a pomohlo to ?? asi namažu i to přední,jediná paní mi psala,že se to nemá,jinak ostatní že mazali taky.Olej ve spreji máme tak snad je to ten správný ![]()
Ahoj,pomohlo.Od te doby jsme bez skripani.Obcas kocarek zmokne a nejake naznaky skripani se vrati ale promazem a je to pryc..Tak snad ti to taky pomuze..
Ahoj holky, máme stejný problém. Máme Jane slalom reverse asi půl roku a taky strašně vrže jak kdyby v těch platech, což promazat nelze a vůbec ani nepomáhá. Nevíte co s tím? Na reklamaci to posílat nechci, abych nebyla měsíc bez kočárku. Myslíte, že to mohou být ty ložiska u kol? Díky moc za odpověď, už jsem z toho dost nešťastná! Jsme z Brna, tak do Handy se mi taky moc jezdit nechci, ale asi nic ji
ného nezbyde..
No, je to těžký-kamarádka kupovala na mimi úplně nový a skřípal a vrzal hrozně…Teď ho má rok a půl a už tak nějak ztichnul
, nakonec sám, sedlo si to. Předtím jsme různě promazávali se střídavým úspěchem. Já mám staré Jané jen na spaní na dvorku a uspávání po lesní cestě a někdy vrže, někdy ne, bohužel v tom plastu na boku, namazat to moc nejde, protože by se umazal potah.