Skřípe zubama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21960
30.8.10 20:44

no, klárka skřípe zubama ze spaní a je to děsné. když mi to dělala přes den, tak jediné co pomohlo, bylo nevšímat si jí a nekomentovat to. přestala sama, když neměla publikum. to noční skřípání ale neodbourám… bohžel, já teda skřípu taky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.9.10 16:23

Tomík,15měsíců, taky skřípe zubama, dokonce tak, že si ulomil kus dolní i horní jedničky (stalo se to, když měl vylezlé 2 dolní jedničky a 1 horní), dělá to naschvál a přesně- když zakážu, dělá to na just ještě víc, pomáhá jen dudu ;), jako u vás všech. Zatim jsme u zubaře nebyli, má plno a bere až od nového roku, tak to neřeším, on by si do pusy stejně nenechal šáhnout, je to vzteklounek a netykavka. Ale dost mě to štve, co když si ulomí další? Teď mu rostou horní dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
7.10.13 10:53

Holky, ocitla jsem se v situaci, kdy náš prcek začal v 11. měsíci vrzat zoubky. Ale pořád. Četla jsem, že ho to přestane bavit. Jenomže je to hroší. Má rok a týden, když mu dám dudlík do pusy, jak začne skřípat, tak dudlík je do tří dnů prokousaný a můžu jít koupit nový. To samé savičky na lahvích na mléko i na čaj. Všechny prokousané, protékají a já musím stále kupovat savičky, ať se nestane to, že by ji vážně prokousl celou a nevcucl do krku (vím, možná je to přehnaná obava, ale jistota je jistota). Do poradny jdeme až ve středu, ale já už z toho šílím. Normálně mi je to natolik nepříjemné, že už trne pusa celý den, jak to malý začne dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
7.10.13 11:04

Dcera taky začala vrzat zubama. jednu dobu to dělala pořád. Po nějaký době s tím přestala a teď začala znovu ale v menší míře. Doufám že ji to brzo zase přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.10.13 11:08

Já vypozorovala, že to malá dělá, když jí rostou další zuby. Teď to začala po dlouhý době zase dělat a fakt jí vyrostla první pětka. Takže se mi to už po několikáté potvrdilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí