Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím máme Yana doma a nejak nám nefunguje tlačítko přání, bylo nám řečeno, ze kdykoliv behem vyprávění se může stisknout tlačítko přání a yano vas vyzve, aby jste si něco praly a pote vám odpoví, zda se vám přání výplní. Ale me se akorát zeptá zda chci ukončit vypraveny příběh a to je vše. Žádné přání, tak nevím zda je to vada výrobků? Děkuji za odpovedi
Tak tohle se mi opravdu nelíbí
Takovej skřet
Ale chápu, že dětem může připadat roztomilý ![]()
@kačkati píše:
Dobrý den, chtěla jsem taky najít nějaké info o yanovi, a tak píši svoje postřehy. Přišlo mi moooc peněz, a chtěla jsem nejdřív vědět jak funguje.Po vanocích staršímu synovi přijel kamarád, a tak nám přivezl ukázat. Hned jsme se s manželem zamilovali. Skřítek je úžasnej. Mladší syn 5 let..ho pořád mazlil a hladit, i mě to lákalo, jak je rozkošnejZkoušeli jsme zapojit přez jeho ipad, doma prý zkoušeli ze sestrou a taky šel jen strojek. Já to zkusila jinak a skřítek normálně hýbě všim i na stáhnuté pohádky…My máme tablet v opravně, tak se modlim aby přez něj taky šel takhle dobře. Stejně mi přišel drahý, ale doufala jsem, že se po vánocích objeví jako nevhodný dárek, a našla jsem za 980kč, a zítra mi přijde. MOoooc se těšíme
A jak jste to propojila, že vám to funguje? Já jsem z něho neštastná, taky mi funguje jen jako reproduktor:-(
Vypadá to tak. Kazdopadně info žádne a na epline neporadí a vyhýbají se odpovědi. Nefunguje s tabletem ani s telefonem. Obrovské zklamání. Du reklamovat a už nikdy více:-(((
Ahoj, koupil jsem své milované dcerunce toho skřítka… pohádky jako neříkám nic… ale co se týče app store, neboli aplikaci na mobil? vůbec nefunguje… co mám dělat? a jak jsem asi zjistil, tak co se týká připojení zvuku? pouhý přenos…
Asi koukám že je stejný problém. podle mě je to pouhý přenos zvuku… a co se týká aplikace? nefunkční…si zase někdo vydělal… měli k tomu dát návod k použití ![]()
Ano, přišel před Vánocemi, ale malá je na něj malá…
Asi prodáme…:-(
I s účtem…
Ještě nemá 2 ročky…a nezaujal ji..:-(
Ale je tak krásně hebký a materiál -gumový úžasný!!!
A skřítek se jmenoval Samijad
Návrat skřítka Samijada
další díly…:-)