Skřítek Yano

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.10.13 12:26

Skřítek Yano

Zdravím, máte někdo Skřítka Yano?
Je tak ošklivej, až je hezkej :-D
 http://www.maxikovy-hracky.cz/…skritek-yano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
31.10.13 12:33

Vidím to prvně, ale… je fakt hnusnej :oops: :mrgreen: A ještě tolik peněz!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 12:40
@TýnkaK píše:
Vidím to prvně, ale… je fakt hnusnej :oops: :mrgreen: A ještě tolik peněz!!! 8o

Mně připomíná skřítka z jednoho dětskýho seriálu z Jů a Hele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
31.10.13 12:55

@ClaudiaCardinale
Jo to ja vim presne, byl to serial o skritkovi, byl zahrabanej v pisku, plnil prani detem, mela jsem to moc rada. Myslim, ze se vyrobci inspirovali, nebo je to veeelka nahoda ;)
Jinak myslim, ze muj maly by to ignoroval, na plysaky neni, mame i uciciho pejska od fisher price, moc si ho nevsima.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 13:26
@emimisek píše:
@ClaudiaCardinale
Jo to ja vim presne, byl to serial o skritkovi, byl zahrabanej v pisku, plnil prani detem, mela jsem to moc rada. Myslim, ze se vyrobci inspirovali, nebo je to veeelka nahoda ;)
Jinak myslim, ze muj maly by to ignoroval, na plysaky neni, mame i uciciho pejska od fisher price, moc si ho nevsima.. :mavam:

Joo, to je přesně ten seriál, jen už netuším, jak se jmenoval :-D ale byl boží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.10.13 13:37

Ta cena je fakt mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
31.10.13 13:49
@ClaudiaCardinale píše:
Joo, to je přesně ten seriál, jen už netuším, jak se jmenoval :-D ale byl boží :-D

ten seriál se jmenuje Pět dětí a to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 13:49

@maneta568 Je to dost, ale interaktivní hračky takhle stojej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.13 18:16

Ahoj holky my mame yana doma zatim jeste v krabici, protoze je to darek k Vanocum. JESTE jsme ho sice nezaply, ale uz jsem si ho osahala :) a je uzasny. nemuzu se dockat az ho mala uvidi a az ho zapneme. Kdyz prisel myslely jsme ze bude maly, ale prekvapila nas velikost, ze je celkem velký a ma desne prijemny material na obliceji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.12.13 14:07

@michaelaaaa ahoj, už ho máte v provozu? Malá ho dnes dostane od babičky, chtěla jsem stáhnout nějaké pohádky do tabletu, ale nějak tomu moc nerozumím. Stahovali jste nějaké? Jak se to používá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
26.12.13 09:29

Ahoj holky je krasnej ale po spusteni doma ty pohadky co tam jsou hnus pocitacovej vir? Vyhozene penize. Pohadky jdou sice pustit pres tablet ci telefon, ale yano dlouzi pouze jako reproductor ;-( smutne cekala jsem od toho vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.12.13 09:34
@Nancyy píše:
Ahoj holky je krasnej ale po spusteni doma ty pohadky co tam jsou hnus pocitacovej vir? Vyhozene penize. Pohadky jdou sice pustit pres tablet ci telefon, ale yano dlouzi pouze jako reproductor ;-( smutne cekala jsem od toho vice.

mně to s iPadem nejde propojit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.13 18:20

naprosté fiasko

Naprosto souhlasím s Nancyy, jsou to vyhozené peníze. Já i dcerka jsme velmi zklamáni. V reklamě to vypadá zcela jinak, než ve skutečnosti (jako již tradičně). Jsem nepoučitelný vůl.
Původně jsem myslel, že lze počet interaktivních příběhů rozšířit (nahrát z PC nebo smartfonu), což nelze nebo že skřítek nějakým inteligentním způsobem spolupracuje se smartfony (ve stylu Furbyho), což nespolupracuje.
Se smartfonem/tabletem se propojuje obyčejným audiokabelem (praktickým 30cm dlouhým :?), po propojení slouží pouze jako externí rertoduktor smartfonu (velmi drahý reproduktor). Navíc se po několikaminutovém intervalu vypne a je třeba ho znovu zapnout (Start a hned Pauza, jinak začne do příběhu ze smartfonu míchat tu svou odrhovačku) Příběhy si do smartfonu/tabletu můžete stáhnout a přehrávat i bez skřítka, k dispozici je zatím 5 příběhů, z nichž 4 jsou zdarma, jeden tuším za 50Kč.
Předpokládám, že výrobce bude chtít vydělat i na dalších nových příbězích a napálí to minimálně za 50Kč.
Zkrátka perfektní příklad toho, že se vyplatí investovat do designu a především reklamy. A jak se dá ušetřit i na délce přiloženého kabelu.
Jako lapač prachu je to ale perfektní kousek :lol:
Konec konců nějak z nás ty prachy vytáhnout musí, aby to tržní hospodářství prosperovalo. A prostřednictvím dětí je to patrně nejúčinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.12.13 15:47

yano

Dobrý den, chtěla jsem taky najít nějaké info o yanovi, a tak píši svoje postřehy. Přišlo mi moooc peněz, a chtěla jsem nejdřív vědět jak funguje.Po vanocích staršímu synovi přijel kamarád, a tak nám přivezl ukázat. Hned jsme se s manželem zamilovali. Skřítek je úžasnej. Mladší syn 5 let..ho pořád mazlil a hladit, i mě to lákalo, jak je rozkošnej :-D Zkoušeli jsme zapojit přez jeho ipad, doma prý zkoušeli ze sestrou a taky šel jen strojek. Já to zkusila jinak a skřítek normálně hýbě všim i na stáhnuté pohádky…My máme tablet v opravně, tak se modlim aby přez něj taky šel takhle dobře. Stejně mi přišel drahý, ale doufala jsem, že se po vánocích objeví jako nevhodný dárek, a našla jsem za 980kč, a zítra mi přijde. MOoooc se těšíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.1.14 18:18

A muzu se zepat co mate za pribehy ze vam skritek mluvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí