Skrytý - diskrétní diktafon

1696
7.12.12 04:30

Skrytý - diskrétní diktafon

Ahoj,
pro ty co mají diktafon, nahraje i např. z tašky? Jde mi o to, že chodíme k našemu pediatrovi, je to straší pán, kolem 75 let. Kolikrát mi tvrdil, že mi něco řekl - že si mám zavolat tam a tam, dojít na oční, přijít příští týden.. Myslím si, že si už houby pamatuje, jenže zas si nejsem jistá, zda si to správně pamatuju já. Jsem takový ten roztržitý typ. Tak jsem se rozhodla, že si pořídím diktafon, aby věděla přesně co říká a podle toho se mohla řídit. Jenže, nechci, aby o tom věděl, mohl by to brát tak, že mu nevěřím, což nechci, jen se chci ujistit, že se řídím podle jeho pokynů a ne že jsem si to blbě zapamatovala.
Potřebuju tedy diktafon, který nahrává třeba z tašky a je slyšitelný (žádný šum, klimatizace tam není, max mi řve dítě :mrgreen: ), nebo se dá připevnit na oblečení. Už jsem na netu na ty na oblečení koukala, otázka je jaká je to kvalita.

Všem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
7.12.12 08:00

Tak s tím neporadím, ale možná by levněji vyšlo, kdyby jsi lékaři řekla, ať ti vše napíše. Vymluv se třeba na řvoucí dítě, prostě to chceš mít vše v pořádku a nesoustředíš se :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.12.12 08:09

Jéé tak to jsem ráda že nejsem jediná co si prd pamatuje u doktorů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.12.12 08:27

Tak zkus třeba tohle: http://www.spionazni-technika.cz/…nem-173.html
dražší sranda, ale třeba využiješ i vícekrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
7.12.12 08:31

Zkusila bych nejdřív diktafon v mobilu…jeho kvalita v místnosti je docela dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.12.12 08:31

Ahoj,
já jsem takhle nahrávala přes diktafon v mobilu (takže kvalita nic moc) z kabelky…sice to bylo hůř slyšet a byly tam šumy, ale hovoru se rozmunět dalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.12.12 08:33

Mam to stejne:-D, ale skvelou doktorku co mi u povidani dela poznamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
7.12.12 08:48

Skoro kazdy mobil ted umi i nahravat. Takze bud polozit na stul, nebo treba pridat snurku a nechat viset na krku.
Drive jsem pouzival MP3 prehravac s nahravanim prednasek a kapsa u kosile byla naprosto OK.
V tasce a jeste treba pod stolem to nebude uplne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6367
7.12.12 08:49

Požádej lékaře ať ti napíše vše na papír. Lékařka mých dětí to tak dělá automaticky. I když nezapomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.12.12 08:54

Z tašky to normálně nahraje i mobil pokud tam tu funkci máš, nebo jakýkoliv diktafon, mám dostatečně vyzkoušeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
7.12.12 09:16

Všem díky!!!
Já mám starý telefon, kde diktafon není, ale dostanu nový k Vánocům, tak by to snad bylo vyřešený :)
@marmelada78 díky, tohle jsem potřebovala slyšet
@Ivan PPZ děkuji, kapsu zkusím :-)
Jinak no nevím, dr je takový morous, myslím, že by nebyl moc rád, kdyby se měl zdržovat psaním, krom toho, vše napsat nejde (jsem fakt hrozná :oops: ), takhle budu mít jistotu, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.12.17 10:20

Ahoj, nemáte někdo ten flash disk s diktafonem? Nahraje to když ho budu mít třeba v kapse? Předpokládám že v provozu je tichý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.3.19 13:52

re

Flash disk s mikrákem má manžel doma :D kupovala jsem mu ho teď na vánoce.. mrkni na spyexpert.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí