Skvrna na kalhotech
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Skvrna na kalhotech
Ahojky
Mám problém. Kalhoty na které jsem úplně zapomněla a měla je na sobě dvakrát jsem měla na spodku koše na prádlo. Dneska jsem hrábla do hloubky a hele co se tam nenašlo!
…Dala jsem je vyprat ale po vyndání z pračky na nich byl flek (už tam byl asi před tím) Tak jsem je hodila vyprat ještě jednou ale stále, stále NIC! Tak se ptám čím to mám dát dolů?? (foto) Jsou barevný takže savo nepřichází v úvahu jako u bílejch… No a co dál???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli je to mastnota, tak zkus Jar. Popiplat, nechat chvíli působit, pak znovu vyprat. Jinak nevím. Nějaký zesilovač praní, žlučové mýdlo, Flekíto bych zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte teda JAR?
Ten mě nenapadnul..ani nevím od čeho ta skvrna je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova píše:
Myslíte teda JAR?Ten mě nenapadnul..ani nevím od čeho ta skvrna je.
vypadá jako mastná, takže normálně napatlat jarem a znovu vyprat, u mě vždycky zabere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nedám dopustit na prostředek názvem Smachio tutto Neflek, zní to asi blbě, ale mě odstranil prostě každou skvrnu i sto let starou, měli by to mít spíš v menších drogeriích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opinka píše:
Jestli je to mastnota, tak zkus Jar. Popiplat, nechat chvíli působit, pak znovu vyprat. Jinak nevím. Nějaký zesilovač praní, žlučové mýdlo, Flekíto bych zkusila.
Trochu OT, ale popiplat - to je úžasný slovo!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit