Praha - kde koupit klasické dupačky?

735
13.1.14 11:30

Praha-kde koupit klasicke dupačky?

Ahoj, nevíte kde v Praze koupit dupačky? Protože všude v C&A, H&M, Tesco, Next atd Maji jen overalky. Vyjmecne treba v C&A maji, ale sametove a ne klasicke bavlnene. Zda se mi to nebo se kromě internetu dupačky pomalu koupit nedaji? Shanim ty klasicke „bez rukou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14979
13.1.14 11:34

Videla jsem v chicco, puntanele, pompo… ale ceny hrozne. V tescu mivaji jen jako soucast kompletu, samotne jsem nevidela.

Ja jsem kupovala v Malvikovi, ale uz je tam nemaji, daji se objednat pres net v Sam baby, jsou paradni, vubec nezmolkovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
13.1.14 11:35

@Mikys My tohle období už máme za sebou, ale souhlasím, dupačky se sháněly fakt blbě. Něco jsem kupovala v Chiccu na Smíchově, ale byly trošku dražší. Pak jsem našla tenhle obchod http://www.rajmiminek.cz/ , sice se platí poštovné, není to nějaká velká paráda, ale ceny jsou slušné a na běžný provoz doma to úplně stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.1.14 11:36

Co třeba Kik? Tam taky občas mají docela dobré věci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
13.1.14 11:39

Ja prave nechci z internetu, protoze mam spatnou zkušenost s velikostma. Napr mam dvoje dupacky g-mini jedny jsou 56 a odpovidaji a druhé jsou vel. 50, ale odpovidaji spíš tak 58
A to je v ramci jedne značky, jen jina kolekce. Musim si to proste osahat. A v chiccu vim, ze maji, ale stoji dost a mimi mi roste jak z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
13.1.14 11:43

V tom Kiku maji i bavlnene? Nechci ty sametove. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
13.1.14 11:44

Ja treba dupacky doma mela, ale prislo mi to jako hrozne neprakticky kus obleceni, mela je na sobe snad jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.1.14 11:54

Díky, to mě taky zajímalo..zatím mám snad jen jedny, co jsme dostala od tchýně..zkušenost zatím nemám, ale mě ty overálky přijdou praktické, uvidíme za pár týdnu, co mrně na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
13.1.14 11:57

Zkus obyčejné krámky s dětským oblečením.. jako např. Praha 3 - Olčanské náměstí, pod loubím a tak.. nebo jich je docela dost na sídlištích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
13.1.14 12:01

Kupovala jsem v tescu, 3 v jednom balení..a mají zapínání mezi nožičkama.. (ale je to už minmálně roka apůl..Případně je tu někdem mám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
13.1.14 12:10

Jo, ještě mě napadl Ráj dětí u Kohouta, jedna prodejna je na Strašnické u metra, druhá někde na Vinohradské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
13.1.14 12:12

Mě taky dupačky nepřišly moc praktické, měly jsme jich hodně od známé, ale použila sjem je jen párkrát. Lepší mi přišly polodupačky do pasu, se širokým lemem nebo ty overálky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
13.1.14 13:12

Taky jsem zrovna dupačky moc v oblibě neměla, používala jsem body a polodupačky. Rovnou je celý svlíknout a pak zas oblíknout mi přišlo jednodušší než pořád zapínat ty cvočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
13.1.14 15:44

Ja mam nejradši bus polodupacky nebo dupacky. Overalky na doma nedávám jelikoz nedrží pleny a body uz mu doma davat pod to nechci, mame tu dost teplo
A polodupacky vite kde maji? Bavlnene a ideálne a tim vysokym lemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
13.1.14 15:53

A ty overalky se mi ani moc nelíbí, byvaj takový úzký a prcek v tom vypadá jak špagetka :lol: a tak mu to neni moc prijemne kdyz ma zapínání pod krčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat