Praha - kde koupit klasické dupačky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Praha-kde koupit klasicke dupačky?
Ahoj, nevíte kde v Praze koupit dupačky? Protože všude v C&A, H&M, Tesco, Next atd Maji jen overalky. Vyjmecne treba v C&A maji, ale sametove a ne klasicke bavlnene. Zda se mi to nebo se kromě internetu dupačky pomalu koupit nedaji? Shanim ty klasicke „bez rukou“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Videla jsem v chicco, puntanele, pompo… ale ceny hrozne. V tescu mivaji jen jako soucast kompletu, samotne jsem nevidela.
Ja jsem kupovala v Malvikovi, ale uz je tam nemaji, daji se objednat pres net v Sam baby, jsou paradni, vubec nezmolkovaly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mikys My tohle období už máme za sebou, ale souhlasím, dupačky se sháněly fakt blbě. Něco jsem kupovala v Chiccu na Smíchově, ale byly trošku dražší. Pak jsem našla tenhle obchod http://www.rajmiminek.cz/ , sice se platí poštovné, není to nějaká velká paráda, ale ceny jsou slušné a na běžný provoz doma to úplně stačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja prave nechci z internetu, protoze mam spatnou zkušenost s velikostma. Napr mam dvoje dupacky g-mini jedny jsou 56 a odpovidaji a druhé jsou vel. 50, ale odpovidaji spíš tak 58
A to je v ramci jedne značky, jen jina kolekce. Musim si to proste osahat. A v chiccu vim, ze maji, ale stoji dost a mimi mi roste jak z vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja treba dupacky doma mela, ale prislo mi to jako hrozne neprakticky kus obleceni, mela je na sobe snad jednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, to mě taky zajímalo..zatím mám snad jen jedny, co jsme dostala od tchýně..zkušenost zatím nemám, ale mě ty overálky přijdou praktické, uvidíme za pár týdnu, co mrně na to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus obyčejné krámky s dětským oblečením.. jako např. Praha 3 - Olčanské náměstí, pod loubím a tak.. nebo jich je docela dost na sídlištích…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem v tescu, 3 v jednom balení..a mají zapínání mezi nožičkama.. (ale je to už minmálně roka apůl..Případně je tu někdem mám:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ještě mě napadl Ráj dětí u Kohouta, jedna prodejna je na Strašnické u metra, druhá někde na Vinohradské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky dupačky nepřišly moc praktické, měly jsme jich hodně od známé, ale použila sjem je jen párkrát. Lepší mi přišly polodupačky do pasu, se širokým lemem nebo ty overálky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem zrovna dupačky moc v oblibě neměla, používala jsem body a polodupačky. Rovnou je celý svlíknout a pak zas oblíknout mi přišlo jednodušší než pořád zapínat ty cvočky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam nejradši bus polodupacky nebo dupacky. Overalky na doma nedávám jelikoz nedrží pleny a body uz mu doma davat pod to nechci, mame tu dost teplo
A polodupacky vite kde maji? Bavlnene a ideálne a tim vysokym lemem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty overalky se mi ani moc nelíbí, byvaj takový úzký a prcek v tom vypadá jak špagetka
a tak mu to neni moc prijemne kdyz ma zapínání pod krčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit