Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu,jak z oblečení dostat pomerančovou št'ávu? Zkusila jsem vanish,mýdlo na skvrny,kypřící prášek
a nic.Malá to má sice na domácím oblečení,ale i tak by jsem se to chtěla pokusit nějak odstranit,pokud to půjde
Děkuji za tipy ![]()
Vyčistila jsme to vždy tímhle,ale kde ho seženeš tak to neporadím
![]()
já děkuju DM drogerii za žlučové mýdlo to vypere všechno-moje malá si na bílé šaty vylila višňový džus a vypralo se to! a navíc stojí jen 15,– ![]()
Ally80 píše:
já děkuju DM drogerii za žlučové mýdlo to vypere všechno-moje malá si na bílé šaty vylila višňový džus a vypralo se to! a navíc stojí jen 15,–
tak to se tam hned zítra zastavím-normálně stojí žlučák kolem 50,– korun-nebo má dM nějaké své balení?
tumpach píše:
http://pemi.cz/…ml-4096.htmlVyčistila jsme to vždy tímhle,ale kde ho seženeš tak to neporadím![]()
Já vím, já vím!
Mají to v dm
.
Raduško,napsala jsem nevím,protože jsem ho koupila ve větším městě a nechtěla jsem psát bludný kecy,kdyby ho neměly,takže jsem radši napsala nevím
![]()
tumpach píše:
Raduško,napsala jsem nevím,protože jsem ho koupila ve větším městě a nechtěla jsem psát bludný kecy,kdyby ho neměly,takže jsem radši napsala nevím![]()
![]()
No však v pohodě, ne? Ty jsi nevěděla, já ano, tak jsem to napsala.
Ty sis to vyložila nějak špatně?