Škytání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2263
23.5.07 14:45

Škytání

Ahojte maminy!

Můj dotaz bude asi zvláštní a možná ani k tomuto neexistuje žádná rada.
Náš malý skoro po každém pití (buď hned, ale někdy i za hodinu) začne strašně škytat, že to s ním celým třese. Mu to sice asi moc nevadí, ale mě je ho líto. Předpokládám, že je to tím, že se moc a rychle napil.
Nevíte, jestli se tomu dá vůbec nějak předcházet nebo mu potom nějak ulevit?

Díky Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
23.5.07 14:51

prý pomáhá dát ještě na chvíli k prsu. náš to dělal taky a taky mu to nevadilo a mě ho bylo líto. Pamatuju si že sem mu k tomu složila písničku a zpívsala mu jí (text- škytko, já mám ještě malé bříško, škytko, nech mě být). ne že by mu to pomohlo,ale já měla pocit, že něco dělám)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
23.5.07 14:55

Jak jiz tu bylo napsano vetsinou pomuze dat malemu jeste trochu cucnout a pak skytavka vetsinou polevi.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
23.5.07 16:41

Díky za odpovědi. To jsem i někde četla a taky zkusila, je pravda, že to pomáhá. Jen mi zase připadalo, že už tak je hodně napitý a ještě mu do bříška přidávat?
Ale vypadá to, že nic účinějšího není, tak to budu praktikovat :)

Díky Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
23.5.07 17:39

Mirda to má taky a pořád, škytá tak jednou za den…a nepomáhá nic…a jemu to nijak nevadí a teď se k tomu ještě směje, jak škytá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
23.5.07 21:39

Kati- anička taky hrozně škytala, a škytá dodnes, hlavně když se začne smát.no a fakt vždy zabírá dát cucnout.stačí jen malinko,ale je po škytání.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.5.07 22:47

Můj syn takto škytal už od narození. Když se na něj poprvé přišla k nám domů podívat pedatrička, říkala jsem jí, že po odříhnutí začne škytat a taky doporučila dát mu ještě trochu cucnout. Nám pomáhá již zmíněné napití, nebo někdy syna prostě nechám vyškytat.

I teď se nám občas stává, že se po odříhnutí, nebo při záchvatu smíchu rozškytá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.6.07 12:22

Můžu říct,že naše malá asi 2týden po narození taky začala škytat a bylo mi řečeno,že štyká,že jí je zima a nebo že má mokrou hodně plenu a pak mi kožařka řekla,když jsmepřišli s potničkama :) že škytají z hladu nebo přejezení, tak jsem jí vždycky dala trochu cucnout a přešlo to :lol: u těch dětí fakt člověk neví proč štykaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:42

škytání

Je pravda že na škytaní pomaha i fouknout do obličeje ja malího už nekojím a pokaždem jídle mi škyta a nepomaha ani čajík poradíte mi co zabíra děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.3.13 21:49

Ahoj, dcerce doposud pomáhá na škytavku pouze vypít vodu z lahvičky, ale se savičkou. Jak musí víc tahat, tak to hned přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 21:56

To nam nepomaha musím malího zabalit do deki a kejvat snim a hladit ho po zadíčkách a tak po pul hodce mu to přestane někdy škitá i hodinu newim jak na to malej mi i kolikrat brečí jak ho musí už bolet u srdíčka ma opravdu silnou škitavku nevím co stím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová