Sunar a Nutrilon forte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
11.5.07 15:55

Sunar a Nutrilon forte

Ahoj, jsme od 2 měsíců na UM Nutrilon a na noc dávám Nutrilon forte a malej spinká krásně celou noc.Chtěla bych přes den přejít na levnější sunar a na noc nechat Nutrilon forte. Můžu to tak udělat nebo se nesmí mlíčka kombinovat? V poledne máme zeleninku a začneme dopoledne ovoce.
Děkuju Katka a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
11.5.07 19:06

Ahoj Katko - já myslím, že tím nic nepokazíš - i když já , když zavolala na linku Nutrilonu - a optala se, zda mohu kombinovat jen mléka nutrilonová… přes den comfort a večer forte - tak mi paní řekla, že sem se asi zbláznila…že je to uplně jiná třída, že mléka se kombinovat absolutně nemají atd… :roll: je fakt, že když sem dala na noc forte - tak se mi z něj malá totálně pos…kakala, tak do pěti hodin - takže jsem zustala u nutrilonu 1 na den i noc. Ted ale budu přecházet na pokračovací mléko a taky si říkám, že bych začala třeba na noc dávat od Hami hajaju - tak uvidíme.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
1.6.07 12:09

Ahoj Katko…já kombinuju Nutrilon občas s Hami 2 (v DM ho kupuju 600g za 140,–) a od 4měsíce v pohodě dávám na noc Hami Hajaju…takže neboj se vlka nic! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.6.07 12:54

Děkuju za odpovědi. Vyzkoušela jsem a všechno je v pohodě. Dokonce jsem před týdnem koupila Sunar 2×800g za 299,– v Tescu, takže máme na čas vystaráno :lol: takové akce jsou příjemné, stejně jako nedávno plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.6.07 14:14

my byli na nutrilonu, pak jsem chtěla vyzkoušet sunar,ale malej měl po něm zácpu,tak teď dávám jednou denně sunar a jinak nutrilon.Kromě zeleninových polévek.Ani mě nenapadlo že se to třeba nesmí 8O 8O , když jsou obě mléka od stejného měsíce.Teď jsem koupila v dm drogerii Hami , 600 g za 119 kč, tak až doděláme nutrilon tak se chystám vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová