Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, jsme od 2 měsíců na UM Nutrilon a na noc dávám Nutrilon forte a malej spinká krásně celou noc.Chtěla bych přes den přejít na levnější sunar a na noc nechat Nutrilon forte. Můžu to tak udělat nebo se nesmí mlíčka kombinovat? V poledne máme zeleninku a začneme dopoledne ovoce.
Děkuju Katka a Martínek
Ahoj Katko - já myslím, že tím nic nepokazíš - i když já , když zavolala na linku Nutrilonu - a optala se, zda mohu kombinovat jen mléka nutrilonová… přes den comfort a večer forte - tak mi paní řekla, že sem se asi zbláznila…že je to uplně jiná třída, že mléka se kombinovat absolutně nemají atd…
je fakt, že když sem dala na noc forte - tak se mi z něj malá totálně pos…kakala, tak do pěti hodin - takže jsem zustala u nutrilonu 1 na den i noc. Ted ale budu přecházet na pokračovací mléko a taky si říkám, že bych začala třeba na noc dávat od Hami hajaju - tak uvidíme.-)
Ahoj Katko…já kombinuju Nutrilon občas s Hami 2 (v DM ho kupuju 600g za 140,–) a od 4měsíce v pohodě dávám na noc Hami Hajaju…takže neboj se vlka nic!
![]()
Děkuju za odpovědi. Vyzkoušela jsem a všechno je v pohodě. Dokonce jsem před týdnem koupila Sunar 2×800g za 299,– v Tescu, takže máme na čas vystaráno
takové akce jsou příjemné, stejně jako nedávno plínky.
my byli na nutrilonu, pak jsem chtěla vyzkoušet sunar,ale malej měl po něm zácpu,tak teď dávám jednou denně sunar a jinak nutrilon.Kromě zeleninových polévek.Ani mě nenapadlo že se to třeba nesmí
, když jsou obě mléka od stejného měsíce.Teď jsem koupila v dm drogerii Hami , 600 g za 119 kč, tak až doděláme nutrilon tak se chystám vyzkoušet