Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím holky, chci se zeptat, za jak dlouho když jste přestali kojit se Vám „ustálila“ velikost prsou? Je to týden co jsem přestala kojit a potřebovala bych si koupit podprsenku, ale nevím, jestli se mi velikost ještě nebude hýbat. Díky za Vaše odpovědi. Meridea
Ahojky,
jak u koho ale většinou co jsem se bavila se prsa ustálila až tak půl roku po odstavení.
Tak s nákupem drahé prdy ještě počkej ![]()
Ahojky, tak já mám pocit, že mám prsa pořád stejná, teda pouze brzy po porodu a v době intenzivního kojení jsem je měla malinko zvětšená (a tím jsem aspoň „dorostla“ do velikosti B …
Po ukončení kojení byla prsa trochu menší, ale hned „se spravila“, protože jsem do dvou měsíců zase otěhotněla, takže vypadám stále stejně…
Ziza.
Ahoj, mně se prsa jakžtak vrátily zpět
téměř hned po skončení kojení (v cca 11 měsících), ale stejně jsem si musela kupovat skoro všechny podprsenky nové, nebo je aspoň nastavit. Zvětšil se mi totiž dost objem pod prsy, předtím jsem měla 75C a teď mám 85B-C, takže hlavně pozor na to zapínání, ať neškrtí.
Jsem zvědavá, kam se dostanu po druhém mimču, doufám, že to nebude 95A
![]()
Ahoj, mně splaskla prsa po prvním odstavení tak cca za 14dní. A to docela razantně (zmenšila se mi tak o dvě čísla). Teď už nekojím skoro měsíc a pořád mám pětky, tak doufám, že zase brzo splasknou, páč mám vyhlídnutou krásnou podprdu na „normální“ prsa…
Mě splaskla do měsíce od odstavení a to o 2 velikosti - takže z mých C před, D po porodu, C v průbehu kojení na A ![]()
Se utěšuju, že to je tím, že jsem i zhubla a při druhým dítěti mi už ty míry zůstanou na furt ![]()