Divné zabarvení stolice

7
27.4.07 20:13

Divné zabarvení stolice

Zdravím všechny, jen co se vyřešila jedna obava je zde druhá starost. Mám dcerku 6-týdnů a sem tam má k vajíčkové stolici i zelené zabarvení, nevím zda je to normální nebo to něco znamená? Kdyby některá z Vás věděla co s tím může být, dejtě prosím antibiotikum ve verzi informací.
Děkuji předem za infa. Dík Marťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2870
27.4.07 20:18

Ahoj.
Možná by se mohlo jednat o růstový spurt. Nechce teď papat častěji? Zelená stolice může znamenat buď hlad, spurt nebo třeba že pije více předního mlíka :wink: Ale rozhodně to není nic vážnýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.4.07 20:25

Děkuji za odpověď

zdravím prosím tě co to znamená ten spurt? Poslední dobou jsem zaznamenala častější kojení, ale jak kdy? Co to znamená ten spurt, ještě jsem se s tím nesetkala, To jako, že spěchá s růstem nebo jak? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
27.4.07 20:45

Ahoj, spurt znamená, že dítko potřebuje víc mléčka /protože roste/, ale tvoje prsa ho tolik nemají. Trvá 2-3dny, než se začne dělat mléčka víc. Častěj přikládej. Spurt bývá v 6ti týdnech a pak ve 3měsících . Plus mínus. Ve stručnosti: jaká je poptávka po mléčku, taková je nabídka. Snad jsem to vysvětlila trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
27.4.07 20:48

Ahoj

neboj se,zelená stolice neznamená že má hlad, není to tzv. hladová stolice, to jsou jen pověry. Uvidíš že za pár dnů, zas bude žluťoučká. Jo a růstový spurt znamená, že miminko roste a mý zvýšenou potřebu jíst.Takže mě Anička jedla normálně po 2 hodinách celý den a když měla spurt,tak chtěla už po hodině a půl. musíš to vydržet, ničeho se nelekej, jen prostě přikládej, vždy když chce.ono jí to stačí,.hodně mamin začně příkrmovat UM ale je to zbytečné. za pár dní to přejde. Jo a spurt se říká, že je ve 3.týdnech, v 6 týdnech, ve 3 měsících a okolo 6.měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová