Miminko neříhá, ale škytá

Dudek
14.4.10 11:16

škytání

Chci se zeptat máme 10 denní mimčo a po jídle nám nekrká, ale skoro po každém jídle neuvěřitelně škytá. Úplne to s ní hází a nevím jak to zastavit. Škytala ale i v bříšku po každém mém jídle. Nemáte nkdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
14.4.10 11:20

Ahooj,
mě malý taky hodně škytal… Bavila jsem se o tom s mudrou a říkala, že většinou je příčina, že se miminko přepapá a nebo to muže být zimou, u nás to opravdu bylo asi přepapáním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.4.10 11:20

miminka hodne skytaji…je to normalni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
14.4.10 11:23

Nam Zuzi skyta porad az do ted, u nekterych miminek je to casty jev :wink: Taky mi trvalo, nez se mi podarilo vychytat krkani, zkus ji drzet cca 5-10 minut a vydrzet, pripadne prostridat jakoby do klubicka na svoje bricho a nastojato, nam zmena poloh k odrihnuti pomahala. Ted ji davam odrihnou i dvakrat mezi kojenim, protoze kdyz krkne moc nebo se moc nacuca, skyta stejne, ale asi s tim o moc vic nenadelas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karamelína
14.4.10 11:24

Ahojky,
každý radí něco jinýho… Někdo dává ještě trochu napít, někdo zvedne ručičky jakoby nad hlavu, aby se uvolnila bránice. Bývá to tím, že se rychle nají a časem to vymizí, neboj.

• Citovat
  • Upravit
9454
14.4.10 11:36

nejlepsi je asi nechat skytat nez to prejde neee? :mrgreen: jo a krkat mi zacala mala az nekdy ve dvou trech mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
14.4.10 12:14

Úplně stejné :think: . Adámek mi nekrkal hrozně dlouho. Snad až od 5 měsíců nebo možná i déle :nevim: ale přesně jak říkáš, škytal o sto šest :lol: a škytá dodnes dost často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.10 12:27

Hlásím se do klubu, taky škytala (i když si krkla). Nic jsem nevymyslela 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
14.4.10 12:47

Ahoj, často sice neškytáme, ale dycky to nažene třeba mikinka nebo tepláčky a i ten čaj pomáhá, ale blbý je. když mimísek nechce pít. Nechat vyškytat ono to přejde. Moje mudra řekla, že ani dospělý člověk nic ne škytkou neudělá, tak proč by to mělo umět miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
14.4.10 13:02

Ahoj, Domča také škytal pořád, neboj je to naprosto normální :lol: a krkat si začal až někdy po 3 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.4.10 13:07

taky se hlásíme do klubu, škytáme jak o život :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.4.10 13:26

Neboj, je to normální…nekrkáme skoro vůbec, ale škytání je na denním pořádku. A v bříšku jsem aspoň měla jistotu, že tam je vše OK :lol: Nic s tím neuděláš, ale škodlivé by to být nemělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.4.10 14:31

Naše malá škytá doteď, ale ona je nežravec - škytá při hře když moc blbne. Pomáhá dudlík, v porodnici radili nechat znova přisát, ale nejčastěji neděláme nic - přejde to tak jako tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.4.10 16:41

Nám to dcera dělala taky hlavně ze zimy. Nekrkala nikdy, a nevadilo jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.4.10 23:35

Jo,jo,taky skytavec-uz v brichu,vetsinou vecer se mi otrasal cely pupek,zustalo to i prvni tydny-prejidal se a pak skytal,nebo zimou,ale vetsinou spis tim prejezenim.Rihani to byl boj,jelikoz nebyl blinkaci,tak jsem ho nedavala odrihnout,polozila na zvysenou matraci,ci na bok.Kdyz mel boleni a bylo treba aby si rihnul,tak jsem ho chvili chovala a pak zase zvedla,nebo polozila na prebalovak a ze zad otacela na levy a pak na pravy bok a pak to taky slo.Nekdy si rihnul az po hodine :-) Tak od trech mesicu mu jde samo i to rihani a jak! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí