Sono kyčlí

9879
12.4.10 14:02

Sono kyčlí

Zdravim . Dnes jsme byli na sonu kyčlí na 3 měsíčni prohlidce a doktor řekl že je to v pořádku ale že má Niki nezralá jádra a že musime za 6 týdnů§ znova na prohlídku.Nevím co to je mám hrozný strach že je to něco vážného.Nevite náhodou někdo co to je ? Prosím poradte mi at můžu normélně fungovat pořád na to myslím.Malému jsou 3 měsíce zítra. Moc děkuji za každý přispěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
12.4.10 14:05

Buď v klidu. Nezralá jádra může mít ještě dlouho. Tady jsem ti našla jeden dotaz a odpověď.
 http://www.porodnice.cz/…i-kontrole-0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
12.4.10 14:07

Tady o tom něco taky je:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.4.10 14:15

Ahoj, nic vážného to opravdu není, malý měl taky nezralé jadýrka. Začátkem dubna jsme byly na kontrole na posledy, protože už je to v pořádku-malý bude mít 7.měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.4.10 14:15

to ma vicemene kazde mimco i to nase :lol: …nekomu se jadyrka udelaji driv nekomu pozdeji…ale myslim ze minimum mimin je ma driv jak v 3 mesicich. takze v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
12.4.10 14:21

Dcera měla až v 9. měs., syn v necelých čtyřech měsících.
Je to individuální, nic si z toho nedělej.

Příspěvek upraven 25.05.17 v 08:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.4.10 14:24

Sono kyčli

Jé tak moc děkuju trochu jsem se uklidnila ale co se teda s tim dá dělat ? A co když mu nedorostou co pak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
12.4.10 14:26

To neřeš, dozraje to…
Jinak nám doktor v obou případech doporučoval široké balení (2 látkové pleny přes papírovku) - u Helenky i přes den, u Marečka jen na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
12.4.10 14:29

Buď v klidu a nestresuj se, je to úplně normální vývoj :wink: Jak už psaly holky, někdo je má dřív a někdo dýl a rozhodně to není nic špatného, když jsou dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.4.10 14:29

Sono

Já věděla že mi tady určitě někdo poradi. Ještě že to emimi existuje jinak bych asi zešílela .Nikdo nic neřekne a já nejsem lékař prostě to jen znělo dost hrozně. Tak ještě jednou dik všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.4.10 14:32

pokud dobre vim tak siroky baleni je jen pri spatnem posazeni kycli…na rust jadyrek to nema zadny dopad. ty proste driv nebo pozdeji dorostou a ty to nicim neovlivnis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.4.10 14:37

Tak nám bylo doporučené dávat taky široké balení…jenomže malému to pořád padalo, tak mě sestřička poradila ortopedické kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
12.4.10 14:39

fakt bu´d úplně v pohodě. pokud chceš pro klid duše něco udělat, tak můžete večer kroutit nožičkama v kyčlích. ale je to rehabilitace na špatně položené kyčelní klouby (k tomu se ještě přidává široké balení). klárka měla do půl roka široké balení a dvakrát denně jsme cvičili. ale ona měla právě tu poruchu postavení kyčlí. jádra s tím nemají co dělat.
takže hlavně klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.4.10 14:44

Sono

Nic nam neřikal o širokém baleni jen o tech jadrech .No snad nic nezanedbal to vite mam docela strach. Na tom sonu je vždycky takovej šrumec že než se naděju tak jsem venku i s klukem a nestiham se na nic zeptat. Asi by se se mnou ani nebavili je tam fofr to bude asi stejné všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
12.4.10 15:06

Ahoj.Nic to není.

Adámek měl taky zralá jádra až v 8 měsících..

Nám ale ortoped řekl,že není potřeba používat široké balení,na jádra to žádný vliv nemá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí