Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hooodně brzo. Po 5 dnech nic vidět být ani nemůže. Počkala bych s testem ještě minimálně týden.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím, vidíte něco na testech? Je to divný dotaz, ale mám 5 dni po nechranenem styku, ovulaci si nesleduji.
Mám šílene bolesti podbřiška, bolest hlavy už asi 3 dny a k dr se o víkendu nedostanu. Vím, že je brzo na test, ale jen jsem zkusila.
5 dní po styku ti to neukáže žádný test. Na tom zaschlym nic není.
Žádná čárka tam není. Ale jestli tě to potěší a něco tam mermomocí vidět chceš, tak mamatesty umí v poslední době vybarvit duchy snad i chlapům.
Ten první test ještě není zaschlý - furt běží a na tom druhém nic nevidím ![]()
Mamatesty tohle dělají i negativní a 5 dni od styku ani nemuzes mít pozitivní test, to by mohlo tak začínat hnízdění, proto ta bolest břicha ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím, vidíte něco na testech? Je to divný dotaz, ale mám 5 dni po nechranenem styku, ovulaci si nesleduji.
Mám šílene bolesti podbřiška, bolest hlavy už asi 3 dny a k dr se o víkendu nedostanu. Vím, že je brzo na test, ale jen jsem zkusila.
Mamatest je proflakly duchy. Udělá čárku i z vody, džusu - osobně vyzkoušeno.
Po 5 dnech, ti to neukáže žádný test, jak píšou výše. Počkej do zpoždění nebo aspoň dva týdny.
Mě by zajímalo, kde jste holky v návodu vyčetly, že se výsledek testu odečítá po jeho zaschnutí
Pokud vím, tak se po 5-10 minutách výsledek už odečítat nemá.
Ahoj holky měla bych dotaz vcera ráno jsem si dělala těhotenský test a vyšel my duch menstruaci jsem měla dostat před předevčírem myslíte si že můžu být těhotná děkuji
Těhotná být samozřejmě můžeš, ale test bych v pondělí zopakovala, už by měl bt mnohem výraznější.
@ugluk píše:
Těhotná být samozřejmě můžeš, ale test bych v pondělí zopakovala, už by měl bt mnohem výraznější.
Děkuji zkusím