Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vím, že u mě je šance na těhotenství téměř nulová, ale 10.1 jsem onemocněla. Už asi 3-4 dny mi je dobře ale všimla jsem si silnější únavu, neusínám ale jsem unavená. Usnu jen když si vysloveně lehnu na oběd. Občas mě bolí i žaludek. Test jsem dělala včera, viděla jsem i čárku ale jakmile prošlo barvivo tak test zůstal negativní. Moje otázka zní, jestli je možné, že to může být těhotenství v začátcích nebo za tím bude něco jiného. Je možné že se objeví čárka na testu pokud zítra to budou 3 týdny od posledního styku?
3 týdny od styku už by čárka musela byt vidět poradne, žádný duch.
@Kriss Tina díky, zítra zkusím test a když bude negativní tak to asi bude z nemoci. Mohla se mi nějak posunout ovulace, ale to už by test asi stejně něco ukazal.
Někdy se zvýrazní testovací část, jak přes ni přebíhá barvivo. Když se barvivo neuchytí a oblast je potom bílá, tak je test negativní. Nedělej si moc nadějí.
@Petule030 i další test byl negativní avšak neumím si vysvětlit únavu, kterou pociťuji. Uplynuly 3 týdny, test negativní. Je vůbec šance na těhotenství nebo ta únava s tím nesouvisí
3 týdny po styku by na 98% byl test pozitivní, pokud bys měla být těhotná. Ta únava bude mít jinou příčinu. Psala jsi o nemoci, nemohl to být covid? Ten prý dělává psí kusy s menstruačním cyklem a únava trvá dlouho. Ale klidně to může mít na starosti i jiná viróza.
@Petule030 ano byla jsem nemocná, jestli to byl covid vůbec nevím. Ale nemůžu se nějak dát dohromady, pořád jsem nějaká slabá. Nevím jestli to má souvislost s těhotenstvím, pokud budou testy stále negativní tak to bude asi virózou
Vím, že u mě je šance na těhotenství téměř nulová, ale 10.1 jsem onemocněla. Už asi 3-4 dny mi je dobře ale všimla jsem si silnější únavu, neusínám ale jsem unavená. Usnu jen když si vysloveně lehnu na oběd. Občas mě bolí i žaludek. Test jsem dělala včera, viděla jsem i čárku ale jakmile prošlo barvivo tak test zůstal negativní. Moje otázka zní, jestli je možné, že to může být těhotenství v začátcích nebo za tím bude něco jiného. Je možné že se objeví čárka na testu pokud zítra to budou 3 týdny od posledního styku?