Slabá menstruace a problém otěhotnět

Anonymní
7.11.14 17:50

Slabá menstruace a problém otěhotnět

Ahoj,
chci se zeptat, jestli může mít slabá menstruace (která by mohla znamenat nízkou děložní sliznici) spojitost s problémem otěhotnět.
Po porodu jsem dostala první menstruaci za 8 měsíců, už nekojím, ale mléko ještě trošku mám, MS pravidelná, ale velmi slabá. Snažíme se už půl roku a nic, první dítě bylo na první pokus…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
7.11.14 17:55

Může, mohla by… u gynekologa jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.11.14 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj,
chci se zeptat, jestli může mít slabá menstruace (která by mohla znamenat nízkou děložní sliznici) spojitost s problémem otěhotnět.
Po porodu jsem dostala první menstruaci za 8 měsíců, už nekojím, ale mléko ještě trošku mám, MS pravidelná, ale velmi slabá. Snažíme se už půl roku a nic, první dítě bylo na první pokus…

slabá menstruace nemusí znamenat nízkou sliznici, já menstruuju tak max. dva dny plus pár dní špinění, i na nejsilnější krvácení mi stačí slipovka. A sliznici mám kolem ovulace 10 mm, takže hodně vysokou…gynekoložka mně říkala, že to nesouvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 19:06

@alenka84 díky moc za odpověď
@berry4 ještě ne, je to půl roku, tak tomu dám ještě čas. Ale chtěla jsem se trochu poinformovat, jestli to může souviset, abych se na gyndě pak neptala na blbosti

• Citovat
  • Upravit
240
15.11.19 14:56

Krátká menzes ovulace a otěhotnění

Zdravím jak to tedy je když je cyklus 25 po 4dnech ovulace a možnost otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie