Slabá menstruace už druhý měsíc, beru HA

Anonymní
7.7.23 10:38

Slabá menstruace už druhý měsíc, beru HA

Dobrý den, 21.5. jsem měla styk kdy se udělal do mě v ten den jsem si vzala HA později než jsem měla až po tom styku, ale měla bych se vlézt do 12 hodin po, v ten den jsem zjistila že asi beru blbě HA v jiný den protože mi chyběla vlastně jedna pilulka kterou jsem měla brat jako druhý den pro mě to byl jeden jelikož jsem tu první brala brzo ráno, no 9.6. jsem dostal ms nejdřív byla slabučká a byla jsem z toho tak na nervy že jsem se sbalila a šla jsem si koupit test do lékárny no po cestě do lékárny mě začalo bolet břicho tak že se mi ms rozjela jako vždy a měla jsem ju zas obyčejnou bolelo mě v podbřišku a krev byla červena, jenže to bylo na den ms mám 5 dní z toho 2 mám silné, dnes jsem zase měla po měsíci dostat dostala jsem ji už včera a řikám hurá jsem v pohodě no jenže najednou je pryč skoro nic jen špiním. Testy jsem si dělala 2 oba dva negativní byla mezi něma celkem velká mezer a když čtu tady na internetu všechno možné už se vidím že jsem těhotna což samozřejmě nechci, tak se chci zeptat zda je to normalni nebo ne. A ano přibalový leták jsem četla křížem krážem snad celý. Hlavně se mi to stalo už jednou že jsem si ju vzala do tych 12 hodin a byla jsem Ok a menstruace se dostavila v pořádku, tohle se mi d HA normálně nestává snažím se vždy brat v čas

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
7.7.23 14:29

Podle mě úplně normální, s antikoncepcí mi menstruace hodně zeslábla a zkrátila se, taky nebyla tak bolestivá. Pokud prášky bereš už nějakej ten měsíc a plus/mínus pravidelně, jen jednou jsi se takhle opozdila, byla bych v klidu a neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.23 14:59

@makyp93 no právě že ona k začátku zeslábla a zkrátila se jenže první dva dny jsem většinou měla poslední dobou celkem silnou bolestivou, ale od toho styku ty dva cykli změnili proto plaším :zed: mám z toho strach je mi 21 teprve a nemám v planu děti kor s někým u koho to byla jednorázovka, teď se mlátím do hlavy že jsem do toho šla…úprava: a to nemluvím ani o tech dvou testech jeden jsem udělala po te první ms a druhy teď před ms nedávno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.23 15:04

@makyp93 já vím je to moje hloupost, tohle ani normálně nedělám tohle byl vyloženě úlet, bohužel jsem toho člověka dobře znala takže nad kondomem jsem nejak nepřemýšlela :zed:

• Citovat
  • Upravit
576
7.7.23 21:16

Pokud beres ha, nemas menstruaci, ale krvaceni ze spadu. Menstruace je to jenom kdyz bxla ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.23 09:22

@eva1985aa aha tohle jsem nevěděla

• Citovat
  • Upravit
576
9.7.23 15:37
@Anonymní píše:

Pri brani ha je normalni ze krvaceni vypada jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
10.7.23 12:55

Já nevim jako, HA se právě bere přeci proto, aby se se stálým partnerem kondom nemusel používat.. Takže buď úplně v klidu, tímhle stresováním si to ještě víc rozhodíš, i když to není menstruace jako taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
10.7.23 13:00
@Anonymní píše:

To je zrovna jedna z věcí se kterou by jsi před braním HA měla být seznámena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.23 09:23

Také mám velmi slabou menstruaci při užívání antikoncepce. Někdy je silnější, ale stále je to velmi slabé krvácení. Minule jsem měla jen slaboučké špinění 2 dny. Je to ok.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.7.23 09:26

U jednorázovek bych trvala na kondomu, když je těhotenství nežádoucí. Jinak při braní HA jsem krvácela méně, bez bolesti. Na spolknutí pilule si nařiď budík, abys nezapomínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí