Slabá šestá nemoc?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1411
6.2.24 08:59

Slabá šestá nemoc?

Ahoj, jelikož Dr má dneska dovolenou, tak zkouším sílu eminina.
Dcera (15m) měla před pár dny zvýšenou teplotu. Jelikož se mi to nezdálo nijak vysoké, tak jsem ani neměřila a do druhého dne to bylo fuč. Myslela jsem si, že asi od zubů. Každopádně dnes se jí na tváři a na těle u podpaží objevila červená vyrážka. Jsou to malé pupínky, ne jednolitá mapa a není jich moc. Celkem tak 20.Zkoušela jsem fotit, ale vůbec to není vidět.

Je možné, že je to šestá nemoc? Nebo spíše alergie? Je veselá, hravá, jí, pije…
Měli jsme mít dnes vzácnou návštěvu, tak si říkám, zda rušit. Fotky na netu vypadají trochu jinak. A zdaleka těch pupínků nemá tolik.

A ano, vím že bez prohlédnutí mi nikdo nic na 100% neřekne a ohledně návštěvy to musím rozseknout sama. Jen mě zajímají Vaše zkušenosti. Zda jste všichni měli vysoké teploty a pupínky všude. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14684
6.2.24 09:02

To bych na session ou nemoc netipla. Ale nejsem doktor. Zkus to vyfotit s bleskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13693
6.2.24 09:06

Mě doktor říkal, že po spoustě viróz se děti prostě osypou. :nevim: Pokud to není ten typický vzor tak asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
6.2.24 09:18

Líp to asi nevyfotím. Je to víc červené. A stejné množství má na tváři a pod okem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.2.24 09:40
@tevl píše:
Líp to asi nevyfotím. Je to víc červené. A stejné množství má na tváři a pod okem.

Lékař nemá zastup? Nebo konzultaci po telefonu, WA, u jiného lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
6.2.24 10:05

@janickaIII nic ne stránkách není. :nevim: asi bych mohla zkusiti zavolat doktorce, se kterou se střídala o prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5909
6.2.24 10:24

U 6. nemoci jsou typické vysoké horečky, které trvají cca 3-4 dny, až pak vyskočí vyrážka.
Nejsem lékař, ale tohle bych na 6. nemoc úplně netipovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.2.24 10:25
@tevl píše:
@janickaIII nic ne stránkách není. :nevim: asi bych mohla zkusiti zavolat doktorce, se kterou se střídala o prázdninách.

Určitě zavolej, lepší konzultace s lékařem než rady tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.2.24 10:43

@tevl vůbec bych to neřešila, může to být cokoliv a šestá nemoc je jen nachlazení s vyrážkou, ne ebola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14684
6.2.24 12:15
@janickaIII píše:
Určitě zavolej, lepší konzultace s lékařem než rady tady.

Proc? Pokud dite nema nejake velke potize, tak neni treba znat presny nazev nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí