Slabé krvácení 4 dny před očekávanou MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
19.5.18 11:55

Slabé krvácení 4 dny před očekávanou MS

Zdravím všechny co řeší podobné starosti. Měla bych dotaz, zajímá mě jestli je tady někdo s podobnou zkušeností jako já. Zajímá mě jestli se někomu stalo že slabě krvácela 4 dny před termínem menstruace a přesto pak zjistila že je těhotná. Já mám menstruaci pravidelnou po 28 dnech, plus mínus 1 den ale spíš třeba o jeden den dýl. Ale většinou přesně na den. Teď se mi stalo že jsem začala krvácet slabě o 4 dny dříve tedy ve čtvrtek 17.5. a včera už jen špinění a dnes už nic. Ovulace byla 14 den dělala jsem si test na ovu a sex v tu dobu byl taky. Když to počítám tak by to krvácení bylo přibližně 10 den po ovu. Taky mi partner řekl že mám nějak nalitá prsa, to jsem to na sobě ještě nepozorovala ale teď mi už připadá že mi jakoby těžknou. Naposledy když mi to řekl, tak jsem pak zjistila že jsem v tom. Ale nikdy se mi nestalo tohle dřívější krvácení, mám to oficiálně dostat zítra ale myslím že na test je brzo. Já už mám 3 děti ale tohle jsem ještě nezažila, vždycky jsem to prostě nedostala, a bylo. Ale prsa se mi nalevali, to jo. Jo a taky jsem měla poslední dobou víc nervy, tak se to třeba takhle projevilo. Ale bylo to jiné prostě slabé a bez bolesti. Má někdo z vás holky podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2217
19.5.18 12:00

A nebylo to třeba uhnizdění vajíčka? Já při tom lehce špinila.. pak ještě párkrát… :) asi 4× vím že pondělí 30.4. A minulý čtvrtek, sobota a středa… a těhotná jsem :) doktor říkal že je to normální..jsem 5tt asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
19.5.18 12:01

30.4 špinila a 3.5 duch na testu a zesiloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
19.5.18 12:10

@Airusha jestli to máš zítra dostat už bych zkusila test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.18 13:34

Já mám jen strach že se to tam ještě neobjeví. Vždycky jsem čekala tak 3 dny po vynechání. Ale ta nejistota a čekání je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.6.18 12:36

@Airusha mám stejný „problém“..jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.6.18 12:37

@Denny97 po jak dlouhé době je nejlepší testovat? Já jsem ve všem absolutní nováček a nerada bych si dělala plané naděje a deptala se tím a hledala na testu to co není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
6.6.18 14:17

@batuz Po vynechaní menstruace je to nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.6.18 19:53

@Denny97 no já bych se rada vyhla situaci, kdy bych hledala duchy a vše možné kde to není :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
7.6.18 09:12

@batuz Počkej pár dnů po vynechaní MS :) nejlépe si kup obyčejný test a clearblue digital… když obyčejný vyjde nebo duch.. udělej clearblue… pro mě byl vždy 100%… :) bohužel jsem oboje potratila… tak se zase začnem snažit.. a pojedu to tak samo… počkam pár dní po zmeškané ms a obyč a pak clear :) clear stoji kolem 180,– ale ušetřil mi spoustu nervu s hledáním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.6.18 09:52

@Denny97 Nouvidíme, jak říkám jsem ve všem nováček a spíše bych se „hodně divila“, kdyby se to všechno povedlo na poprvé.. 24.5 jsem si nechala vyjmout nehormonální tělísko jaydess ovulaci jsem neměřila ale podle bolesti na vaječníku poznam takže byla 27-28.5… a od te doby je mi „zvláštně“..hledám všechny příznaky procházím diskuze atd… Všude čtu že po tělísku je žena plodná okamžitě, některé případy jsou právě i hodně rychlé, protože se jednalo pouze o fyzickou blokádu k otěhotnění. No uvidíme jsem spíše z toho nervozní po ovu mi par dnu nebylo dobře a docela jsem trpěla teď den dva lepe a najednou tohle slabe krvacení..uvidíme no budu doufat, že se za tím vším najde jen to pozitivum… Prsa mam nalité ale při mé velikosti 70G je mam velke takže jsem citila tlak a poslední tři dny jsem je měla horké a občas nepřijemné na dotek i při ležení ale nic drastického, bolest v podbříšku a občas se mi neuděla dobře včera sem se malem poblila u večeře :D tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
7.6.18 09:55

@batuz Tak držím palce :) já po vysahení HA jsem otěhotněla taky skoro hned… bohužel v 5tt se přestalo vyvíjet a rozjel se samovolný potrat.. pak hned ohěhotnění… v 7tt se přestalo teď vyvíjet a včera mi dali potratove tabletky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.6.18 10:01

@Denny97 To je mi lito:( snad to brzo vyjde a bude vše v pořádku.. Mě hrozně moc děsí to, že každý okolo má nějaké problémy kolegyně podstupují poslední pokusy umělého… moje sestra už x let některé si hradí sama… ja jsem prostě doma řekla, že pokud to nepujde přirozenou cestou že to lamat přes koleno prostě nebudu, na tohle nemam abych se deptala… Sama jsem si řekla, že to nebudu prožívat a ejhle první měsíc a sjela sem vše co se dalo a mam pcoit, že mam hlavu jako patrací balon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí