Slabé krvácení v 5.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
veruneck
6.12.12 18:29

jsem těhotná,ale krvácím

Dobrý den. Před dvěma měsíci jsem v raném těhotenství potratila. :,( Byl to samovolný potrat a podle doktora, se to na začátku těhotenství stává. V pondělí mi potvrdil znova těhotenství, ale dnes jsem začala krvácet(tmavá krev, ale hodně) a mít bolesti v podbříšku… :(…Volala jsem gynekologovi a on mi pověděl, že s tím teď nic nemůže dělat, že je to na přírodě :,( jsem s toho ne nervy..Psychika na bodu mrazu..Nevím co mam dělat :?

• Citovat
  • Upravit
2184
6.12.12 18:59

To je mi líto. Já bych osobně jela na pohotovost. Udělají UZ a třeba řeknou, co se děje, pokud něco uvidí. Taky by ti měli nasadit léky na udržení a podporu těhotenství. To ale mohl už v pondělí tvůj Dr na základě minulého potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
6.12.12 19:14

Já bych jela taky na pohotovost a to co nejrychleji, tam ti řeknou co a jak dál…držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.12.12 19:27
@bonduell píše:
Teda holky moc vám děkuju za povzbuzující zprávy. To jsem přesně potřebovala slyšet :lol: . Moc vám držím palečky ať se miminkům daří dobře a máte bezproblémový porod :palec: .
Já teda krvácela zatím jenom chvilenku. Vlasně jednou jsem na papíře měla krev a pak trochu špinění, ale teď už to vypadá dobře. Tak poctivě ležím a odpočívám. :mavam:

ahojky já jsem ze svých 15 dní těhotenství krvácela celých 11 a dr říkal, že to nejspíš bude až do třetího měsíce, že se to tak prostě někdy stává, ale mám prý vše v pořádku, tak snad!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
6.12.12 20:21

Ahojky, já jsem teď asi v 7tt, včera trošku špinění a dnes taky, ale fakt jen málo a už to přestalo, ale stejně jsem raději šla k doktorovi. Moc pozitivně se netvářil, ale mimi tam je, srdíčko bije. říkal, že tam je možná malej hematom…na jiné diskusi mi holky říkaly, abych jela do nemocnice. můj mudr. mi napsal nějaké léky a mám být v klidu na lůžku. doufám, že to bude mít taky pozitivní konec.jsem z toho úplně na mrtvici. :zed:

• Citovat
  • Upravit
262
3.12.20 14:45

Holky já jsem začala docela dost krvácet. Jsem úplně v hajzlu. Dr.me vezme až zítra ráno… Jsem rozhodla ze pojedu na pohotovost…ale udělá tam se mnou vůbec neco.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.12.20 14:54

@T3r3zi3 a který jsi tt? Jestli to je ze začátku, tak toho jde dělat jen velmi málo, je to jak sázka do loterie, zda to vyjde… je to červená krev nebo spíš hnědé špinění?
Přeju hodně štěstí, ať to dobře dopadne! Ale pro jistotu počítej s nejhorším, pak můžeš být jen příjemně překvapena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.12.20 14:58

@Suelinda právě že na začátku. 5+6
Je mi docela špatně a oki mě břicho jako bych to měla dostat.. Krev mám jen na papíře, ale červená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
3.12.20 15:08

@T3r3zi3 Já začala taky krvácet pár dní po pozitivním testu. Na pohotovosti mi píchli injekci na udržení plodu, utrogestan, Ascorutin a nařídili klidový režim. Měla jsem hematom, krvácela a špinila jsem střídavě celý první trimestr. Teď je z toho tříletá divoška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.12.20 15:09

@T3r3zi3 aktuálně to může být fakt cokoliv, někdo má MS i během těhotenství… a přijít o mimi takto brzo je bohužel úplně běžné…
Můžeš zavolat doktorovi, třeba Ti napíše Utrogestan, každopádně jinak se nic moc dělat nemůže, jen čekat. První trimestr je celý prostě vabank…
Důležité je, že otěhotnět můžeš! Kdyby to nevyšlo, za pár měsíců zkusíte znovu :). Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
3.12.20 15:36

@bonduell spinila jsem a krvacela střídavě až do 13tt. Teď jsem 32tt a úplná pohoda. Ten první trimestr jsem prolezela, ale od toho 14tt dělám všechno úplně normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.12.20 15:53

@Ajkule ahoj, odpovídáš na skoro 10 let starý příspěvek ;). Byl tu nový dotaz o pár příspěvků výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
3.12.20 17:25

@Suelinda no vidíš :mrgreen: a to jsem četla celou diskuzy a chtěla jsem uklidnit @T3r3zi3 ze krvácení nemusí být katastrofa. Ani nevím jak se mi to podařilo, jsem nějaká popletena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.12.20 22:43

Jela jsem na pohotovost. A velký špatný. Už jsem po revizi. I tak holky dík za zprávy a podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.12.20 22:49

@T3r3zi3 to mě mrzí :(. Drž se a ať to příště vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí