Přírůstek váhy do 18. týdne těhotenství

12681
26.1.11 08:39

přírůstek váhy do 18.tt

ahoj holky jsem v 18.tt a za celé těhotenství jsem nabrala 1,5kg, minulý týden jsem měla o dvě kila víc, ale teď mě to o půl kila padlo.Kolik jste touhle dobou měli nahoře vy? přijde mě, že moc nepřibírám :think: ikdyž ne že by mě to vadilo, tukových zásob mám dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
26.1.11 08:40

Já jsem začala příbírat až od 24tt, takže to bude v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.1.11 08:41

v 18tt. jsem mela nahore uz 5,5kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
26.1.11 08:41

No já v té době už měla tak 6kg nahoře :mrgreen: Ale já nesměla nic dělat, jen ležet, riziko potratu, no a váha šla nahoru šupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.1.11 08:45

já právě držela dietu a chodila do práce, hýbala se.teď jsem na rizikovým, na dietu jsem se vybodla a pohyb nula a stejně nenabírám a to jsem se bála, aby mě váha neletěla rychle nahoru, aby jsem se ještě nedivila, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.1.11 08:50

V tu dobu jsem si ještě pískala, jak jsem na tom dobře a měla jsem kilo nahoře :mrgreen: . Neboj pak to přijde takovým skokem, že se váze budeš vyhýbát kilometrovým obloukem :-P . Už mám 13 kilo nahoře a nechci vidět kolik ještě přiberu :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.1.11 08:53

Na dietu v těhotenství zásadně kašleme!!! Teď když jsi na rizikovym, odpočívej, papej zdravě. Dvakrát týdně ryby, dívakrát týdně kuře nebo krůtí, hodně zeleniny a ovoce, luštěniny, tímhle se doslova přecpávej, hodně spánku a odpočinku a uvidíš, že když budeš i v klidu duševním, vše půjde nahoru, hlavně ta váha teda… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
26.1.11 08:54

Moja kamoska, podotykam silnejsia postava, na zaciatku tehu najprv schudla 12kg, a v 34tt mala z tych schudnutych 12 naspat este len 9kg, takze este bola v minuse :mrgreen: Dolezite je, aby babatko prospievalo, nie kolko priberies ty. Ked hovoris, ze si mala „tukove zasoby“ :wink: , tak to je podla mna ok, ono si ma odkial brat vyzivu a u silnejsich tehulieka je bezne, ze na zaciatku dokonca schudnu.
Ja som mala v 18tt hore asi 6kg, lenze u mna nebolo ziadnych zasob :palec: Takze priberat som musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.11 08:56

Ahoj, taky jsem začala nabírat až ve druhé polovině těhotenství, do 6.měs na mně ani nebylo těhu znát. Ale pak to samozřejmě doženeš, mám 3týdny do porodu a nahoře asi 13kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.1.11 09:28

ja jsem prave taky pred tehu drzela dietu, zhubla jsem asi 5kg, a hned jak jsem zjistila ze jsem tehotna, tak jsem prestala dietu drzet a behem asi 6 tydnu jsem nabrala 4kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.1.11 09:30

tak já jsem cca 12 týden a mám 5 kilo dole :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.1.11 09:35

jéé já jsem v 19tt a mám nahoře 6 kilo :roll: u prvního jsem přibrala asi 23kilo :zed: ale prestala jsem pracovat a jsem doma a taky je zima tak ven moc nechodíme a malý je pořád nemocný tak trčíme doma a nemusím psát..venku zima,pořád doma ---tak jen žeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
26.1.11 09:42

monny já právě zhubla před těhotenstvím 9 kilo a zatím nabrala jen 1,5 a holky v okolí se mě smějou, že nosím ještě svoje kalhoty, protože jak jsem předtím schodila tak mě byli dost velký, ale už mě dlouho taky pasovat nebudou, už mě jsou malý přes břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.1.11 09:44

Já nosím svoje kalhoty doteď, předtím mi byly lehce volnější. Příště už ale nebudu machrovat :oops: a alespoň jedny těhotenský si pořídím, večer mám co dělat abych je dopla, ale zbývá mi 14 dní, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
26.1.11 09:51

Jee, vy se mate, ja mam uz pres 10 kg nahore a to jsem 23. tyden, a to litam kolem rocni raubirky. Ale jak je zima, tak se nam ven tolik nechce a furt me honi mlsna :evil: Ale zase jsem mela pred tehotenstvim trochu min kilo nez normalne, tak dejme tomu ze mam nahore tak 7 kg. minule jsem za cely tehu pribrala 11kg a hned to nechala v porodnici. Jak to bude ted to vazne nevim 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí