Slabé špinění mimo cyklus

Anonymní
14.10.23 09:30

Slabé špinění mimo cyklus

Ahoj holky. Potřebovala bych radu/zkušenosti… vím, že tady mi moc neporadíte, je mi jasný, že nemáte křišťálovou kouli, jak to některé z vás rády používají :mrgreen: jen jsem chtěla zjistit, co by to asi tak mohlo být… no neberu antikoncepci a s přítelem se o mimi nesnažíme, praktikujeme přerušovanou soulož už asi 3 roky… já bych samozřejmě nebyla proti miminku, už mám na to věk, ale přítel se tomu stále brání :cert:
No, teď k mému dotazu… momentálně prodělávam angínu, beru antibiotika klacid a jelikož mi už bylo včera lépe, tak jsme měli s přítelem sex. No ‚omylem‘ se trošku udělal do mě. Ne že by mi to vadilo :mrgreen: ale jde o to, že od včerejška mě sem tam píchne v pravém podbřišku a včera, když jsem se utirala po WC, tak jsem měla na toaletním papíru trošku krve… nevím, jestli to souvisí s včerejším sexem, ten opravdu nebyl drsný… nebo s počínajícím těhotenstvím (samozřejmě že ne ze včerejška to nejsem hloupá, ale v době ovulace jsme spolu docela často spali), nebo za to může ta viróza a antibiotika, což se mi tedy nikdy nestalo :think:. Ale dost jsem z toho na vážkách, protože takové slabé krvácení se mi stalo mimo cyklus jen jednou a to bylo v období ovulace. Nyní jsem cca 25. den cyklu, menstruaci mám dostat v úterý a nutno dodat, že cyklus mam jak hodinky, takže ovulaci bych to asi nepřisuzovala… co myslíte, čím to může být? :think: nebudu lhát, byla bych ráda za mimi :oops: ale uvažuju realisticky a raději na sobě nepozoruju zbytečné příznaky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
NicolaR7
14.10.23 14:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Potřebovala bych radu/zkušenosti… vím, že tady mi moc neporadíte, je mi jasný, že nemáte křišťálovou kouli, jak to některé z vás rády používají :mrgreen: jen jsem chtěla zjistit, co by to asi tak mohlo být… no neberu antikoncepci a s přítelem se o mimi nesnažíme, praktikujeme přerušovanou soulož už asi 3 roky… já bych samozřejmě nebyla proti miminku, už mám na to věk, ale přítel se tomu stále brání :cert:
No, teď k mému dotazu… momentálně prodělávam angínu, beru antibiotika klacid a jelikož mi už bylo včera lépe, tak jsme měli s přítelem sex. No ‚omylem‘ se trošku udělal do mě. Ne že by mi to vadilo :mrgreen: ale jde o to, že od včerejška mě sem tam píchne v pravém podbřišku a včera, když jsem se utirala po WC, tak jsem měla na toaletním papíru trošku krve… nevím, jestli to souvisí s včerejším sexem, ten opravdu nebyl drsný… nebo s počínajícím těhotenstvím (samozřejmě že ne ze včerejška to nejsem hloupá, ale v době ovulace jsme spolu docela často spali), nebo za to může ta viróza a antibiotika, což se mi tedy nikdy nestalo :think:. Ale dost jsem z toho na vážkách, protože takové slabé krvácení se mi stalo mimo cyklus jen jednou a to bylo v období ovulace. Nyní jsem cca 25. den cyklu, menstruaci mám dostat v úterý a nutno dodat, že cyklus mam jak hodinky, takže ovulaci bych to asi nepřisuzovala… co myslíte, čím to může být? :think: nebudu lhát, byla bych ráda za mimi :oops: ale uvažuju realisticky a raději na sobě nepozoruju zbytečné příznaky :mrgreen:
Muze to byt těhotenství (prerusovana souloz neni antikoncepce ale to vis), ale taky po tech antibiotikach ty muzou nadelat slusnou paseku v tele, nebo spineni pred menstruaci…to, ze si to nikdy nemela neznamená, ze se nemuze objevit ted☺️

Pockej jestli přijde menstruace, popripadne kdyz ne udelej test…pokud to neni tehotenstvi a v dalsich cyklech se to neobjevi neresila bych, telo neni stroj☺️obcas mam taky zpozdeni +- 3 dny, nebo lehce spinim den dva pred menstruaci…to se asi stava…byla si nemlcna v takovym pripade nejaky odchylky byt muzou☺️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex