Slábnoucí druhá //?

396
21.4.09 09:08

Slábnoucí druhá //?

Ahoj, chtěla bych uklidnit. Jsem čtrnáct dní po vynechané MS a před týdnem jsem si dělala test a druhá čárka byla výraznější než ta kontrolní a teď jsem si ho dělala pro ujištění znova a přijde mi ta druhá trošku slabší než ta kontrolní? Ale objevovat se začala hned, jak jsem začala testovat a je taky fakt, že teď asi čtvrtý den už mi bývá trochu špatně. Jen nevím, jestli může být vše ok, když ta druhá je teď trochu slabší než před týdnem. Máte někdo podobnou zkušenost? K MUDr. jdu až příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
21.4.09 09:23

Ahoj mela jsem to stejne, ono to trvá nez se ta druhá objeví v plné síle - než se zvýší hladina HcG, ale jak půjdes k dr. tak už by měly být obě stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.09 09:47

Ahojky já si koupila testu pět,prože ten první mi ukazal tu druhou čárečku strašně slabě.Dva jsem si udělala v tom stejném týdnu a osatní až další týden a čarečka byla dobře vidět.Navíc jsem měla velmi citlivé prsa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.4.09 10:52

Já vždycky koukám, jak si lidi dělají testy a každý den čárka sílí a sílí. U obou kluků jsem si první test dělala někdy odpoledne ( sotva jsem ho koupila) a pak druhý den ráno a ten první mi vždy vyšel líp:-) Nebo dokonce mezi pondělním odpoledním a pátečním ranním byl opačný rozdíl. Pondělní vyšel hezčejc:-)
Nejistotu ti bohužel nikdo jiný než dr nevyvrátí, tak šup k němu:-) Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.4.09 13:07

Díky za odpovědi. Alespoň někdo, že to má stejně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí