Slabší čárka na tt

Anonymní
4.1.23 09:17

slabnsi čárka na tt

Dobre ranko, dneska jsem přesně 8tt a řekla jsem si že si udělám test a uložím do knížky. Včera jsem si udělala jeden jen tak a dneska ten druhej. Ale ten z ranní moci je značně slabší :(
Muže to symbolizovat zamlkle tehu? Na ultrazvuk jdu až v pátek. Žádné krvácení mě nedoprovazi, prsa bolí méně.
Bojím se co by to mohlo být, mám za sebou už 4 zamlkle těhotenství :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.1.23 09:19

Ještě přidávám foto

• Citovat
  • Upravit
2637
4.1.23 10:20

Proč se takhle stresuješ děláním testů v 8.tt, kdy máš jistě potvrzené těhotenství z utz včetně srdíčka a říkat, že test děláš do knížky, tak to asi nebudeš dělat, jak blázen večer a další ráno.
V 8.tt nemá těhotenský test a jeho síla čárky už žádnou vypovídající hodnotu. Ty hodnoty jsou astronomické i kdyby těhotenství náhle přestalo prosperovat.
Hoď se do klidu, dej si nohy nahoru, ať nemusíš řešit další zamklý z nervů kvůli testům, který jsou naprosto zbytečný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 10:32
@Bubllenka píše:
Proč se takhle stresuješ děláním testů v 8.tt, kdy máš jistě potvrzené těhotenství z utz včetně srdíčka a říkat, že test děláš do knížky, tak to asi nebudeš dělat, jak blázen večer a další ráno.
V 8.tt nemá těhotenský test a jeho síla čárky už žádnou vypovídající hodnotu. Ty hodnoty jsou astronomické i kdyby těhotenství náhle přestalo prosperovat.
Hoď se do klidu, dej si nohy nahoru, ať nemusíš řešit další zamklý z nervů kvůli testům, který jsou naprosto zbytečný. :roll:

Mít to potvrzené tak jsem možná i klidná, zatím cekam na první ultrazvuk.
Do knizecky jsem si ho udělala a ten druhej opravdu ze zvědavosti. :) a už na žádnej ani nesahnu po tomhle 😀 dekuju za uklidnění 😊

• Citovat
  • Upravit
2637
4.1.23 10:34
@Anonymní píše:
Mít to potvrzené tak jsem možná i klidná, zatím cekam na první ultrazvuk.
Do knizecky jsem si ho udělala a ten druhej opravdu ze zvědavosti. :) a už na žádnej ani nesahnu po tomhle 😀 dekuju za uklidnění 😊

8.TT už utíkej, ať jsi v klidu, vždyť to už jsou ty hodnoty ohromné, nemá cenu testovat. Přeju srdíčko a klid do další kontroly. :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.23 12:41

Nedělej si test a budeš v klidu. Je normální, že časem začnou slábnout. V tomhle TT už test dělat nemusíš. Neznamená to vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 12:50

@martina.se
Všimla jsem si, že se zmenšila prsa a skoro je necítím takže teď už mírnou hysterii cítím 😀

• Citovat
  • Upravit
4844
4.1.23 12:59
@martina.se píše:
Nedělej si test a budeš v klidu. Je normální, že časem začnou slábnout. V tomhle TT už test dělat nemusíš. Neznamená to vůbec nic

Normalni, ze carky zacnou slabnout, neni. hCG roste behem tehotenstvi porad, neklesa. Ale spis ty testy nejsou vsechny stejne. V 8tt uz by ten test mohl byt na maximu, takze nepujde poznat ze sili. Jestli slabne, tak spis ma mene barviva. Na te fotce je jeden suchy a jeden mokry, takze se to neda moc porovnavat. Mne by tento test take znejistel, sice jsem takhle pozde nikdy netestovala, ale cekala bych silnejsi. Nejlepsi bude jit hned na kontrolu, obzvlast, kdyz mela nekolik ZT, tak by doktor(ka) mela mit ohled objednat co nejdrive.

Zakladatelce hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.23 13:03
@Anonymní píše:
@martina.se
Všimla jsem si, že se zmenšila prsa a skoro je necítím takže teď už mírnou hysterii cítím 😀

To vůbec nic neznamená. V tomhle týdnů jsem 2× vůbec netušila, že jsem těhotná :mrgreen: příznaky, testy, nic nemá vypovídající hodnotu, zda těhotenství prosperuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.23 13:04
@Petra Star píše:
Normalni, ze carky zacnou slabnout, neni. hCG roste behem tehotenstvi porad, neklesa. Ale spis ty testy nejsou vsechny stejne. V 8tt uz by ten test mohl byt na maximu, takze nepujde poznat ze sili. Jestli slabne, tak spis ma mene barviva. Na te fotce je jeden suchy a jeden mokry, takze se to neda moc porovnavat. Mne by tento test take znejistel, sice jsem takhle pozde nikdy netestovala, ale cekala bych silnejsi. Nejlepsi bude jit hned na kontrolu, obzvlast, kdyz mela nekolik ZT, tak by doktor(ka) mela mit ohled objednat co nejdrive.Zakladatelce hodne stesti!

Jenze ono se stačí víc napít a ten test bude slabší :think: třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 13:04
@Petra Star píše:
Normalni, ze carky zacnou slabnout, neni. hCG roste behem tehotenstvi porad, neklesa. Ale spis ty testy nejsou vsechny stejne. V 8tt uz by ten test mohl byt na maximu, takze nepujde poznat ze sili. Jestli slabne, tak spis ma mene barviva. Na te fotce je jeden suchy a jeden mokry, takze se to neda moc porovnavat. Mne by tento test take znejistel, sice jsem takhle pozde nikdy netestovala, ale cekala bych silnejsi. Nejlepsi bude jit hned na kontrolu, obzvlast, kdyz mela nekolik ZT, tak by doktor(ka) mela mit ohled objednat co nejdrive.Zakladatelce hodne stesti!

Právě testy ze stejného balení. Jeden dělaný včera kolem 3 odpoledne a se světlejší čárkou z ranní moci. Tak jsem se trošku uklidnila, že to nemuze během pár hodin takhle klesnout ale jakmile jsem si všimla že mám menší prsa a prakticky neboli tak je hysterie zpět.
Po zaschnutí to vypadá takto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.23 13:06
@martina.se píše:
To vůbec nic neznamená. V tomhle týdnů jsem 2× vůbec netušila, že jsem těhotná :mrgreen: příznaky, testy, nic nemá vypovídající hodnotu, zda těhotenství prosperuje

Já už jsem šílená hysterka po té předchozí zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
72725
4.1.23 13:14
@Anonymní píše:
Já už jsem šílená hysterka po té předchozí zkušenosti :)

Jako jasný, nedivím se.. ale chce to zkusit byt víc v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.1.23 02:48

A novy test jsi delala? Je zas par dni navic, ta uz asi vis. Muj nazor je, ze v 8tt uz by nejake piti/nepiti nemelo mit vliv. Ja po IVF testovala do 6tt a uz to proste bylo saturovane. A pri ZT to sililo „blbe“.Ale prad je taky pravda, ze testy jsou kvalitativni.
Boleni prsou se meni, na to nekoukej. Srdicko v 8tt bude „zaruka“. Naprosta vetsina potratu je pred 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.23 05:12

Ahoj, no vše je jak má být 😊 srdíčko máme.
Jen jsme mladší o pár dní ale jinak vše v pořádku 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí