Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tento týden jsem v pondělí měla dostat menstruaci, každý měsíc ji dostávám pravidelně. Ale v pondělí nepřišla, ani v úterý a už je sobota. Včera jsem si dělala těhotenský test, hned mi tam neběhla tučná čára, vše je v pořádku.. Ale když jsem se podívala pečlivě, byla tam slabounká ještě jedna čára, slabounká, ale byla tam. Myslíte že bych mohla být těhotná? Je mi teprve 20 a těmito otázkami nechci šokovat rodinu..
Jetsli tam je nějaká druhá čárka, tak je velmi pravděpodobné, že těhotná budeš. Potvrdí ti to nejlépe doktor.
Ahoj,
myslím si, že těhotná jsi. Pět dní vynechaná menstruace a druhá čárka na testu jsou dost patrné důkazy. ![]()
Mimčo bylo chtěné?
Zkusím si pro jistotu ještě jeden test a uvidíme.
Je to chtěné, ale i nechtěné. Miminko bych chtěla, ale zároveň mám z toho i strach..
Nejspíš asi budeš:-)
Já to tak měla taky, ale každý další den, čárka byla výraznější, je pravda, že na prvním testu jsem ji skoro neviděla, ale takový lehký „stín“ tam byl ![]()
Nejspíše jsi těhotná, já měla taky jako duchovou čárku. Nejdříve jen jedna po 5 minutách a pak jsem to šla asi za 10minut vyhodi a jak to držím nad košem, tak vidím tenonkou druhou čárku. A opravdu jsem těhotná byla. Můžeš zajít na krev na hcg . Pokud ti to nedá můžeš dojít do jaké koli odběrovky a vemou krev , zaplatíš asi 200kč a do půl hoďky až hoˇhky víš výsledek. Pak písni co a jak.
MiNaVa píše:
Nejdříve jen jedna po 5 minutách a pak jsem to šla asi za 10minut vyhodi a jak to držím nad košem, tak vidím tenonkou druhou čárku.
Slabá čárka taky čárka,já taky na začátku měla jen čárku a každý ráno sílila,ale to bylo 4 dny před MS,Pak už byla silná,Tak to zkus po ránu a uvidíš znám i případy kdy ,,duch,, nic nebyl.Tak uvidíš každopadne preju hodne stesti at to vyjde jak si přeješ?) a neboj,stim strachem nejsi jediná,je nás určitě hodně:))
Tak jsem si dnes ráno zakoupila test a hned ho zkusila..a jsou tam opět dvě čáry..Ale ta druhá už je o mnoho silnější než včera..Tak to vypadá, že zavítám do klubu maminek ![]()