Slaboučká čára... Těhotná?

824
5.3.11 01:01

Slaboučká čára..Těhotná??

Tento týden jsem v pondělí měla dostat menstruaci, každý měsíc ji dostávám pravidelně. Ale v pondělí nepřišla, ani v úterý a už je sobota. Včera jsem si dělala těhotenský test, hned mi tam neběhla tučná čára, vše je v pořádku.. Ale když jsem se podívala pečlivě, byla tam slabounká ještě jedna čára, slabounká, ale byla tam. Myslíte že bych mohla být těhotná? Je mi teprve 20 a těmito otázkami nechci šokovat rodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36225
5.3.11 01:03

Jetsli tam je nějaká druhá čárka, tak je velmi pravděpodobné, že těhotná budeš. Potvrdí ti to nejlépe doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
5.3.11 01:07

Je tam druhá čára, ale opravdu je slaboučká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
5.3.11 01:07

Jak je silná je jedno, prostě tam je :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
5.3.11 01:11

Ahoj,

myslím si, že těhotná jsi. Pět dní vynechaná menstruace a druhá čárka na testu jsou dost patrné důkazy. :wink:

Mimčo bylo chtěné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
5.3.11 01:16

Zkusím si pro jistotu ještě jeden test a uvidíme.
Je to chtěné, ale i nechtěné. Miminko bych chtěla, ale zároveň mám z toho i strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
5.3.11 01:32

Tak držím palce, ať to dopadne, jak si sama přeješ. :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
5.3.11 01:33

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
5.3.11 09:17

tak jsem hod fotku testíku at posoudíme a držím palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
5.3.11 09:30

Taky si myslim že jsi těhotná :srdce: Hodně štěstíčka! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
5.3.11 09:43

Nejspíš asi budeš:-)
Já to tak měla taky, ale každý další den, čárka byla výraznější, je pravda, že na prvním testu jsem ji skoro neviděla, ale takový lehký „stín“ tam byl :dance:

• Citovat
  • Upravit
2216
5.3.11 09:49

Nejspíše jsi těhotná, já měla taky jako duchovou čárku. Nejdříve jen jedna po 5 minutách a pak jsem to šla asi za 10minut vyhodi a jak to držím nad košem, tak vidím tenonkou druhou čárku. A opravdu jsem těhotná byla. Můžeš zajít na krev na hcg . Pokud ti to nedá můžeš dojít do jaké koli odběrovky a vemou krev , zaplatíš asi 200kč a do půl hoďky až hoˇhky víš výsledek. Pak písni co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
5.3.11 09:53
MiNaVa píše:
Nejdříve jen jedna po 5 minutách a pak jsem to šla asi za 10minut vyhodi a jak to držím nad košem, tak vidím tenonkou druhou čárku.
:srdce: Já přesně taky tak :-D
  • Citovat
  • Upravit
621
5.3.11 12:30

Slabá čárka taky čárka,já taky na začátku měla jen čárku a každý ráno sílila,ale to bylo 4 dny před MS,Pak už byla silná,Tak to zkus po ránu a uvidíš znám i případy kdy ,,duch,, nic nebyl.Tak uvidíš každopadne preju hodne stesti at to vyjde jak si přeješ?) a neboj,stim strachem nejsi jediná,je nás určitě hodně:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
5.3.11 18:11

Tak jsem si dnes ráno zakoupila test a hned ho zkusila..a jsou tam opět dvě čáry..Ale ta druhá už je o mnoho silnější než včera..Tak to vypadá, že zavítám do klubu maminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí