Slaboulinká čárka na TT

Anonymní
13.8.10 19:55

Slaboulinká čárka na TT

Ahoj holky, dr. má dovolenou tak se zatím obracím na vás, zda nějaká cenví, co se dělá když vyjde špatná cytologie ale zároveń pacientka zjistí že je těhotná. Mám velice zatím slabounkou druhou čárku, ale zatím mám - test dělaný v úterý od té doby ne mm strach že je něco špatně kvůli cytologii a já o mimi nedej bože přijdu. Moc se snažíme. Děkuji za odpověd Dnes jinak jsem v 46DC a MS nikde. Ovu asi byla později, poslední MS 29.6. ovu myslím asi až kolem 23.7. je to možné? respekt. bude už na ulz něco vidět?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
13.8.10 20:01

no, a k zastupujemu dokymu ist nemozes?

s tou cytologiou neviem poradit.

na utz by uz mal byt vidiet gestacny vacok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 20:06

No on tma zástup nemá objednala mě před dovolenou sestřička jen na kontrolu v tu dobu jsem si nedělala TT a nevěděla jsem mi vyjde slabounce pozitivně. a na kotrola je 20.8. tj. za týden.
Takhle vypadaly testy od 6.8. naposledy měřeny v pondělí a to byl slabounký tak nevím čárka nesílila

• Citovat
  • Upravit
553
13.8.10 20:20

To vypadá na těhu, čárka Ti sílí. A jakou jsi měla cytologii - číslo, já měla trojku, půl roku mne ještě kontrolovali, než se rozhodli pro konizaci, jak je to u tebe - měla jsi jít už na operaci nebo to bylo první zjištění?
Držím palečky , ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.8.10 20:27

jaaaj, tak podla tych testov by som tipovala ze si tak maximalne dva tyzdne po ovulacii. to este neuvidi doky nic.

najskor o tyzden, dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
13.8.10 20:28

Ahojky,
tak me na cytologii vysla ta nejlehci forma,pak jsem zjistila,ze jsem tehu…byla jsem objednana uz na odber vzorku z cipku,ale protoze jsem byla tehu,tak mi doktor jen obarvil rozsah kde na cipku to je,vyfotil si to a rekl,ze vic delat nebudeme a jsem objednana az po sestinedeli … ale ja jsem v UK, tak nevim jake postupy jsou v CR. Jinak byl to muj prvni cytol.nalez … v tehu se to nechava byt a nic se s tim nedela…ale jak rikam nevim co v cR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 20:29

no první vyšetření bylo 2 poté 3 po půl roce mám právě z toho strach. Jednak protože ta čárka je slaboučká a pak ta cytologie

• Citovat
  • Upravit
2972
13.8.10 20:32

Holky prosím vás, když už tady jsou ty duchové, mám dotaz. Vidíte na mém testu ducha nebo ho vidím jen já??? :nevim: :nevim: :nevim:
Jo a je to dnes první, tak ještě nevím, zda bude sílit. A není to mm10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.8.10 20:35

ahoj, shili, :huban:

vidim vidim uplne zretelne :dance:
aky je to test?
a kolko dpo si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
13.8.10 20:36
soldi píše:
ahoj, shili, :huban:vidim vidim uplne zretelne :dance:
aky je to test?
a kolko dpo si?

No právě Soldi, ani se neptej, radši :oops:
Jsem 7DPO a je to test z UK, značku nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 20:37

Shili: takovou jsem měla 4 den po vynechání MS je to ta první v mém foto

• Citovat
  • Upravit
2972
13.8.10 20:39
Anonymní píše:
Shili: takovou jsem měla 4 den po vynechání MS je to ta první v mém foto

Lámu si nad tím hlavu totiž celý den a když jsem viděla ten tvůj, tak mě napadlo to sem hodit, zda to vidíte taky nebo mám mžitky jen já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
13.8.10 20:40

Myslím také, že s tím v těhotenství nic dělat nebudou, i když to není zrovna ideální, ke konizaci se většinou přistupuje, když je trojkový nález delší dobu. Na samotné těhotenství to, myslím, žádný vliv mít nebude. Pro uklidnění si zkus zavolat na nějakou gynekologickou ambulanci do nemocnice nebo dej dotaz do nějaké internetové poradny, víc bohužel neporadím, mně se to stalo rok před prvním těhotenstvím, tak jsem to tak zapeklité neměla a po konizaci jsem od té doby ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.10 20:40
Shílenka píše:
Anonymní píše:
Shili: takovou jsem měla 4 den po vynechání MS je to ta první v mém foto
Lámu si nad tím hlavu totiž celý den a když jsem viděla ten tvůj, tak mě napadlo to sem hodit, zda to vidíte taky nebo mám mžitky jen já :think:

A ty máš už opožděnou MS nebo ještě ne? Pokud ne tak zkus testovat po vynechání MS, přeju ti aby jsi byla těhulka, já mám strach, že si dělám falešné naděje :roll:

• Citovat
  • Upravit
17359
13.8.10 20:41

shili a si si ista, ze si 7dpo?
lebo to sa mi zda nejako strasne skoro. v tej dobe sa vajko vacsinou len uhniezduje a na teste mozno vidiet ciarku az tak 4 -7 dni po uhniezdeni.

a ako sa vola ten test, nevies?

aloe vyzera to nadejne :pankac:

je to ruzove? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest