Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat uživatelek těchto testů,se kterým typem zmíněného testu byly spokojené?našla jsem si, že mamatestů je víc. Myslíte si, že ten dražší plastový je lepší?Děkuji
Pajo, nejlepší je tan za 35 kč 2 kusy, papírové proužky. Plastový je úplně ten samý, jen v plastové krabičce. Mně i vyhovuje víc máčet do skleničky než čůrat na test. A navíc, když hledáš ducha, tak stejně musíš tu plastovou krabičku rozebrat, abys mohla test lépe natáčet ze všech stran
teda aspoň já to tak dělám ![]()
Souhlasím, papírové proužky jsou super…docela výrazně mi ukázaly těhu už v první den očekávané ms.
měla jsem klasický papírky jak se dávaj do moče ,žádnej plast…yly tam 2 kusy …a je spolehlivej
Taky jsem pro ty klasický 2 kusy. Plastovým jsem taky testovala a vyšlo to úplně na stejno jak ty papírky.
Aimee910 píše:
Taky jsem pro ty klasický 2 kusy. Plastovým jsem taky testovala a vyšlo to úplně na stejno jak ty papírky.
Mám tu samou zkušenost;-)
klasicke pruzky, 2 kusy v jednom baleni, ale pozor! teraz su nove pruzky mamatestov s citlivostou 10 a robia falosnych duchov!!! preto ak mozes este zohnat stare pruzky s citlivostou 20-25, kup radsej tie, vysledok je spolahlivejsi!