Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den
V Únoru tohoto roku jsem samovolne potratila v 11 týdnu. S manželem nás to hodne vzalo tak po 4 měsících jsme to zkousely.Dnes jsem měla dostat MS a protože jsem měla zvlaštní pocit tak jsem si udělala test, co jsem měla doma (Mamatest 10), a vyšli obě čárky silné.Pak jsem brouzdala na internetu a dosla jsem sem a četla jsem že tyto testy byvaji hodne často falešně pozitivni tak mam trochu obavy!?
Proto jsem si koupila Mamatest comford tem měří hladinu HCG hormonu až od až je hladina tohoto hormonu višší jak 25.Tak nevím jestli s tímhle testem máte někdo zkušenost? A ještli můžu být rada ře jsem těhu. ![]()
Díky za odpovědi mějte se krasně
Abi hod fotku, píšeš že jsou obě čárky stejně silné? to by bylo jisté těhu, holky píšou o falešně pozitivní duchu
JA SEM SI PRO JISTOTU KOUPILA 3 RUZNE TESTY,TAK SEM MELA JISTOTU.A SLA CO NEJDRIV K DOKTORCE.
Ahoj Ebi pokud to není duch tak to falešné není držím palečky ať jsi těhu ![]()
Diky za odpovedi
Tato fotecka je porizena pri seru a nekvalitnim fotakem tak snad s tama neco victete holky.
Mocinky diky ![]()
Abi tak to je jasný gratuluju
Měla jsem to podobný a teď jsem 6+3tt
Abi2 píše:
Diky za odpovedi
Tato fotecka je porizena pri seru a nekvalitnim fotakem tak snad s tama neco victete holky.Mocinky diky
Tak to je jasné
gratuluju
![]()
Tak za sebe si myslím,že toto žádný duch není a Ty jsi jasná těhulka!gratuluju!a držím pěsti do dalších kroků:-)
MOc gratuluji k miminku a přeji hodně zdraví a štěstí. JASNÁ TĚHULKA! Hlavně se šetři
Takyjsem si dělala tenhle těhu test a ukázal mi // dva dny před očekávanou MS.Teď jsem ve 12 tt,tak přeji hoodně štěstí těhulko ![]()
Děkuji za vsechny odpovedi moc me to povzbudilo.Ve čt jsem obědnaná na gynekologii tak to snad bude jak to ty testiky ukazuji.A ještě sem se chtěla zeptatjake jsou lepsi vitamini pro tehulky mamavit nebo gravital??
Abi,já měla stejný test a takové krásné dvě čárky jako máš ty se mi objevili asi až 10 den po očekávané MS,předtím to byl jen takový stín…!
Takže myslím že můžu gratulovat k těhotenství a držím palečky ať tentokrát vše vyjde!!!
![]()
Abi2 píše:
Diky za odpovedi
Tato fotecka je porizena pri seru a nekvalitnim fotakem tak snad s tama neco victete holky.Mocinky diky