Udělala jsem antikoncepční pauzu později, hrozí mi těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.8.10 14:26

můžu být těhotná??

ahoj, potřebuji poradit. brala jsem HA 25 dní a poté udělala 7 denní pauzu (ta je právě teď). Druhý a třetí den v pauze jsem měla sex a teď nevím, zda mohu otěhotnět, když jsem prášky brala 25 dní a ne 21 dní. V příbalovém letáčku je, že jsem chráněna i v době pauzy, pokud prášky beru 21 dní…ale co když jsem je brala dýl? na menstruaci stále čekám, a jsem trochu nervozní, abych nebyla těhotná :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
10.8.10 15:33

předpokládám,že máš jednofázovou antikoncepci a normálně si pokračovala v braní druhýho plata-ano si chráněná i v pauze…

pokud máš třífázovou antikoncepci,musela by si brát z druhého plata až poslední třetí řadu,pro zachování antikoncepčního účinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
10.8.10 15:34

Ahoj, těhotná bys být neměla. Jen se ti asi trochu rozhodil cyklus tím, že jsi prášky brala 25 a ne 21 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.10 15:40

ano, mám jednofázovou. vím, že jsem chráněná v pauze, když HA beru 21 dní…ale právě jsem si nebyla jistá, zda to platí, i když těch prášků místo 21 beru třeba 25 nebo 30.
cyklus asi rozhozený mít budu, to mi nevadí, spíš se bojím toho, abych nebyla těhotná

• Citovat
  • Upravit
mala_carodejka
10.8.10 16:06

Podle mě bys těhotná být neměla. Jen se ti trošku zpozdí menses.

• Citovat
  • Upravit
10.8.10 17:31

pravděpodobnost je malá, i když stát se to může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
10.8.10 21:52

Nějak jsem to nepochopila…To jsi dobrala platíčko 21 tablet a pak sis vzala 4 z nového a udělala pauzu?? Myslím že šance že jsi těhotná je minimální,protože jsi ani neměla plodné dny,ale jestli chceš mít jistotu,tak si raději udělej testík a budeš hned vědět na čem jsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.10 23:02

jj, přesně tak. měla jsem jich 21 a pak si z nového platíčka vzala 4. pak jsem udělala pauzu a teď čekám na menses. pokud teď dostanu menses, je možné že bych i tak mohla být těhotná? jako že by se tam ty spermie mezitím někde uhnízdily? :oops: kvůli dovolené potřebuju menses posunout právě jen o ty 4 dny, tak proto těch prášků bylo 25

• Citovat
  • Upravit
2602
10.8.10 23:08

Myslim, ze muzes byt klidna, akorat bych priste dobrala proste dve platicka za sebou, nez to takhle blbe kouskovat. A jestli dostanes MS a bude normalni, tak bych to neresila.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
11.8.10 09:35

Taky si myslím že jestli dostaneš normálně menses,tak těhotná nebudeš a nechala bych to být… A nebo si kup ten test a máš jasno! :wink: Držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.10 14:53

DLOUHE SPOZDENI

Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.8.10 19:17
Lucinka19 píše:
Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite

a nějaká antikoncepce byla?? spíš bych to přičítala tomu hubnutí, 9 kg za měsíc je docela dost, já přestala menstruovat úplně, když jsem hodně zhubla. ale bez doktora nebo krevních testů ti jistotu nedá nikdo. každopádně pokud je zpoždění 18 dní a testy jsou negativní, pak asi spíš těhotná nebudeš, ale nejsem vědma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 19:22

Také bych to dávala za vinu tomu zhubnutí, pro organismus to musí být docela šok taková „rychlovka“. Ikdyž zase na druhou stranu píšeš, že sexík byl každý den od 3.7. 8-o , tak to bys asi ovulaci nemohla minout. Záleží na tom, jak dlouhý máš cyklus, kdy máš ovu a na spoustě dalších věcech. Ale neg testy ještě nemusí znamenat, že těhu nejsi :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.10 19:48

odpoved

cyklus mam 6 dni ted od pocatku menstruace je to presne 47 dni co jsem ms nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 19:50

A kdy bylo datum té poslední ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie