Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
předpokládám,že máš jednofázovou antikoncepci a normálně si pokračovala v braní druhýho plata-ano si chráněná i v pauze…
pokud máš třífázovou antikoncepci,musela by si brát z druhého plata až poslední třetí řadu,pro zachování antikoncepčního účinku…
Ahoj, těhotná bys být neměla. Jen se ti asi trochu rozhodil cyklus tím, že jsi prášky brala 25 a ne 21 dní.
ano, mám jednofázovou. vím, že jsem chráněná v pauze, když HA beru 21 dní…ale právě jsem si nebyla jistá, zda to platí, i když těch prášků místo 21 beru třeba 25 nebo 30.
cyklus asi rozhozený mít budu, to mi nevadí, spíš se bojím toho, abych nebyla těhotná
Podle mě bys těhotná být neměla. Jen se ti trošku zpozdí menses.
Nějak jsem to nepochopila…To jsi dobrala platíčko 21 tablet a pak sis vzala 4 z nového a udělala pauzu?? Myslím že šance že jsi těhotná je minimální,protože jsi ani neměla plodné dny,ale jestli chceš mít jistotu,tak si raději udělej testík a budeš hned vědět na čem jsi. ![]()
jj, přesně tak. měla jsem jich 21 a pak si z nového platíčka vzala 4. pak jsem udělala pauzu a teď čekám na menses. pokud teď dostanu menses, je možné že bych i tak mohla být těhotná? jako že by se tam ty spermie mezitím někde uhnízdily?
kvůli dovolené potřebuju menses posunout právě jen o ty 4 dny, tak proto těch prášků bylo 25
Myslim, ze muzes byt klidna, akorat bych priste dobrala proste dve platicka za sebou, nez to takhle blbe kouskovat. A jestli dostanes MS a bude normalni, tak bych to neresila.
j
Taky si myslím že jestli dostaneš normálně menses,tak těhotná nebudeš a nechala bych to být… A nebo si kup ten test a máš jasno!
Držím palce! ![]()
Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite
Lucinka19 píše:
Ahojky vsem
Trochu vice se tu rozepisu, aby clovicek ktery bude ochotny mi poradit vedel presne o co jde…Budu vdecna za kazdou odpoved..
Tedy muj pribeh zacina:): Mam dnes presne 18 dni spozdeni od posledni menstruace maximalne to bylo vzdy tak 5 dni…delala jsem si tri testy posledni pred tydnem a byly negativni. Coz me zarazi nikdy jsem takovy problem nemela. Asi prvni co pri tom cteni napada zajid si ke svemu gynekologovi. Problem je v tom, ze pred 2 tydny jsme se s pritelem pristehovali do jineho mesta a zadneho gynekologa tu nemam. I kdyz je ten muj odsud daleko klidne bych k nemu jela, ale problem je v tom, ze jsem si tu nasla praci a aby me nepropustili nemuzu po nich chtit hned volno urcite by mi ho ani nedali mam uz rozpocitane smeny a nema tam kdo za me byt.Pracuji tu teprve 10 dni, takze celkem pochopitelne…Jinak ani nevim kdy bych tak mohla otehotnet, pac jsme se s pritelem od 3.7. milovali kazdy den, az do dnes. Akorad me napada jeste jedna varianta jestli to nemuze byt spusobenu to me spozdeni tim, ze jsem behem mesice zhubla 9 kg, dalsi ale co me zarazi, ze u mi vaha nejde dolu pribrala jsem pul kila a nic skoro nejim… Jinak mi prijde jako bych kazdou chvilicku mela dostat ms mam bolesti v podbrisku, chvilema v levem vajecniku. a zvysenou teplotu 37,3 uz ted cim to prosim muze byt?? poradte mi nekdo co mam delat.., nebo co si o tom myslite
a nějaká antikoncepce byla?? spíš bych to přičítala tomu hubnutí, 9 kg za měsíc je docela dost, já přestala menstruovat úplně, když jsem hodně zhubla. ale bez doktora nebo krevních testů ti jistotu nedá nikdo. každopádně pokud je zpoždění 18 dní a testy jsou negativní, pak asi spíš těhotná nebudeš, ale nejsem vědma ![]()
Také bych to dávala za vinu tomu zhubnutí, pro organismus to musí být docela šok taková „rychlovka“. Ikdyž zase na druhou stranu píšeš, že sexík byl každý den od 3.7.
, tak to bys asi ovulaci nemohla minout. Záleží na tom, jak dlouhý máš cyklus, kdy máš ovu a na spoustě dalších věcech. Ale neg testy ještě nemusí znamenat, že těhu nejsi
![]()
cyklus mam 6 dni ted od pocatku menstruace je to presne 47 dni co jsem ms nedostala
ahoj, potřebuji poradit. brala jsem HA 25 dní a poté udělala 7 denní pauzu (ta je právě teď). Druhý a třetí den v pauze jsem měla sex a teď nevím, zda mohu otěhotnět, když jsem prášky brala 25 dní a ne 21 dní. V příbalovém letáčku je, že jsem chráněna i v době pauzy, pokud prášky beru 21 dní…ale co když jsem je brala dýl? na menstruaci stále čekám, a jsem trochu nervozní, abych nebyla těhotná